Ürün Bulunamadı.

Özel olarak üretilmiş sıvı deterjanlar, konsantre formülleri ile pratik ambalajlarıyla beyazlar ve renkliler için etkili bir hijyen sunar. Az sıcaklıklarda bile çözülebilen özellikleri ile çamaşırlarda deterjan lekelerinin oluşmasını engeller. Renkli çamaşırların yanı sıra yün ve ipek gibi hassas yapılara sahip kumaşlar içinde üretilen sıvı deterjan çeşitleri de bulunmaktadır. Sıvı deterjanların büyük bir kısmı konsantre olarak üretilmiştir. Ultra konsantre sıvı deterjan çeşitleri, daha az miktarda deterjan ile daha fazla çamaşır yıkama olanağı sunar. Düşük ısıda bile yüksek performans sağlamaları sayesinde hem su da hem de elektrik tasarrufu yapmanızı sağlar. Farklı deterjanlarla karşılaştırıldığında ultra konsantre sıvı deterjan fiyatları, eşit miktarda çamaşırı daha az deterjanla yıkadığı için yıkama başına daha ekonomiktir.  


Beyazlar İçin Sıvı Deterjan Çeşitleri

Beyaz çamaşırlar için üretilen sıvı deterjan çeşitleri, beyaz çamaşırlarınızın parlaklığını korumanın yanı sıra zamanla oluşabilecek deformasyonlara karşı korumak amacıyla özel olarak formüle edilmiştir. Birden fazla deterjan üreticileri sararmanın önüne geçebilmek için beyazlığını attıran yeni görünmesini sağlayan özel renk pigmentlerine sahiptir. Beyaz çamaşırlar için imal edilen sıvı deterjanlar, içerdikleri ağartıcı özellik ile kumaşın içerisine işleyen lekelerin yok olmasını sağlar. En önemli özelliklerinden biri, düşük ısıda kusursuz bir şekilde çözülmesidir. Toz deterjanlar çoğunlukla yüksek ısılarda çözülür. Yüksek ısıda yıkanmaya yatkın olmayan çamaşırlar için düşük ısıda çözülen sıvı deterjanlar tercih edilmelidir. Sıvı deterjanlar, toz deterjanlar gibi kıyafetlerde kalıntı bırakmaz. Üzerinde kalıntı kalmayan çamaşırlar daha temiz görünür 


Renkliler İçin Sıvı Deterjan Çeşitleri

Renkli çamaşırlar için imal edilen sıvı deterjan çeşitleri, renk solmalarını önlemek için özel olarak formüle edilmiş renk koruyucular içerir. Özel renk teknolojileri sayesinde çamaşırlarda oluşan lekeler, kumaşın canlı rengine zarar vermeden çıkarılır. Bu özellikleri sayesinde çamaşırlar solmadan temizlenir. Aynı zamanda kıyafetiniz mağazadan yeni alınmışçasına canlı durur. 


Sıvı deterjanlarda çoğunlukla inatçı lekeleri çıkarmak için birçok farklı enzimler kullanılır. Bu özellikleri sayesinde toz deterjana kıyasla sıvı deterjan çeşitleri yağ, çikolata, çamur ve çimen gibi inatçı lekeleri çıkarmakta oldukça etkilidir. Suda tamamen çözülür, çamaşır liflerinde kalıntıya sebep olmaz. Toz deterjanla kıyaslandığında, deterjan lekeleriyle karşılaşma riski ortadan kalkmıştır. Çamaşır yoğunluğuna göre pratik bir şekilde ayarlanabilen sıvı ölçeği sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Aynı zamanda çamaşır makinesinin deterjan kısmını tıkamaz. Plastik ambalajı sayesinde yer kaplamadan ve ortalığa dökülmeden basit bir şekilde saklanır. Bunun yanı sıra sıvı deterjan aparatı sayesinde de kolay bir kullanım olanağı sunar.


Hassas Kumaşlar İçin Sıvı Deterjan Çeşitleri

İpekli, yünlü ve motifli kıyafetlerin özel lif yapıları nedeniyle daha özel deterjanlarla temizlenmesi gerekir. Hassas kumaşlar için özel olarak üretilen deterjanlarda, kumaşın doğal yapısına zarar verecek enzimler, parlatıcılar ve ağartıcılar bulunmaz. Birçok sıvı deterjan paraben, flatat ve fosfat gibi kumaşa zarar veren bileşenler içermez. Kıyafetleriniz renklerini ve kumaşlarını koruyan sıvı deterjanlar, genellikle düşük sıcaklıklarda su ile etkili yıkama için üretilmiştir. 


Özel kumaşlar için üretilen sıvı deterjanlar temizliğin yanı sıra kıyafetlerinizin canlı görünmesini sağlar. Özel olarak üretilen sıvı deterjanlar markalarından bazıları şunlardır; Omo sıvı deterjan, Alo sıvı deterjan, Ariel sıvı deterjan ve Bingo sıvı deterjan markaları bulunur. Kıyafetlerinizi hassas çamaşırlar için imal edilen deterjanlarla yıkayarak uzun ömürlü bir kullanım sağlarsınız. 


Organik Sıvı Deterjan Çeşitleri

Çamaşır yıkama için doğal bir deterjan arıyorsanız organik sıvı deterjanlar tercih edebilirsiniz. Özellikle en değerli varlıklarımız olan çocuklar için organik deterjan çeşitleri tercih edebilirsiniz.  Bunun yanı sıra hassas cilt yapısına sahip olan kişiler içinde alerji oluşumuna neden olmayan organik deterjanlar tercih edebilirsiniz. Bebek deterjanları çoğunlukla sabun bazlıdır. Ağartıcı ve leke çıkarma için tercih edilen bileşenler Hindistan cevizi yağından elde edilir. 


Bitkisel bileşenlerden elde edilen organik deterjanlar sentetik kokular ve renklendiriciler içermez. Bununla beraber zorlu lekeleri çıkartmak için kullanılan enzimler yer almaz.  Özellikle alerjik yapıya sahip bünyeler için popüler deterjanlar arasında yer alır. Aynı zamanda sıvı deterjan fiyatları, marka, litre ve içeriklerine göre farklılık gösterir. Organik deterjanlar normal sıvı deterjanlara göre farklı fiyat aralığı gösterir.