Zadem Anka Çocuk Göz Kapama Pedi 100 Adet

112,70 ₺

Ücretsiz Kargo

Cansın Fix Flaster 5 X 10 Cm

39,10 ₺

Kifidis K510 Sıcak Soğuk Jel Kompres 12.7 X 24.4 Cm

39,00 ₺

Stokta Yok

Sargı Bezi & Steril Gaz Kompres ve Fiyatları

Sargı bezi ve steril gaz kompres ecza dolabının ve ecza çantasının en önemli parçalarıdır. Ecza dolabı ve çantası evde ve arabada bulunması zorunlu olan bir üründür. Oluşabilecek herhangi bir kazada yapılan ilk müdahale hayat kurtarır. Bu müdahalenin eksiksiz ve doğru yapılması için ecza dolabının ya da ecza çantasının yanınızda olması gerekmektedir. İçini doğru ürünlerle doldurarak ecza dolabınızı ya da ecza çantanızı işlevsel hale getirebilirsiniz. 

İlk yardım için gerekli olan bütün ürünleri Lazımbana sizler için kategori haline getirmiştir. Bu ürünlerin fiyatları ürün özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Sargı bezi ve Steril Gaz Kompres ürünlerini Lazımbana’da en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Sargı Bezi ve Steril Gaz Kompres İşlevleri

Sargı bezleri, pansuman yaparken kullanılmaktadır. Srgı bezler pamuktan üretilmiş hijyenik bezlerdir. Yara üzerini sarmak için tercih edilen bu ürün ilaç ile birlikte kullanılmaktadır. sargı bezleri yara temizlendikten sonra kullanılmalıdır.  Sarma işlemi yapılırken çok sıkı sarmamak gerekmektedir. sıkı sarılan sargı bezleri kan dolaşımını olumsuz yönde etkiler.

Gaz kompresler yüksek emici güce sahip oldukları için kanamalı yaralanmalarda sıklıkla tercih edilmektedir. Kanamalı yaramalarda tampon yapılması doğru bir ilk yardımdır. Yaralanmalarda Gaz kompres kullanılarak tampon yapılmalıdır.

En uygun fiyatlı sargı bezi &  gaz kompresi ürünleri Lazımbana’da sizler için sunulmaktadır. Size özel avantajlardan yaralanmak için Lazımbana’yı tercih edebilirsiniz.