Ürün Bulunamadı.

Distomat Modelleri ve Fiyatları

Profesyonel kişiler tarafından tercih edilen yatay ve dikey olarak tasarlanan teknolojisi ile kolay çalışma imkanı sunuyor. Otomatik hizalama sayesinde minimum hata payı ile profesyoneller için üretilmiştir. Ayrıca Distomat uyarı mekanizması sayesinde otomatik olarak bize hizalama yapmanıza imkan sunar. Kolay kullanım imkanı sunacak şekilde tasarlanan ürünün plastik ve metal aksama sahiptir.

Distomat Özellikleri

Ayrıca sabitleyerek kullanabileceğiniz gibi elinizde taşıyarak istediğiniz yerde kolayca kullanabilirsiniz. Otomatik hizalamalı çizgi lazer teknolojisini kullanarak sizde birçok olan da bu ölçüm aletlerini kullanabilirsiniz. Farklı markalar tarafından tasarlanarak kullanıma sunulan ürün yeşil ve siyah renk seçeneklerine sahip olup özel çantası ile satışa sunulmaktadır. Işın yönü dikey ve yatay seçeneklere sahip olup iki adet ışın sayısı mevcuttur. İç mekanda görünebilir alan metrekaresi 15 metre olup minimum hata payı ile ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler sunacak şekilde tasarlanmıştır Profesyonel kullanıma uygun şekilde tasarlanan ürün, tercih edeceğiniz modele göre farklı ağırlıklara sahiptir. Siz de ürün seçiminde özelliklere bakarak birçok seçenek hakkında bilgi edinebilirsiniz. Özel ayağı da bulunan çeşitli ürün seçeneklerine sahiptir. Ayrıca sabitleyerek de dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Ürünün amacına uygun olarak kullanıldığında hata payı minimum olacak şekilde kullanmanıza imkan sunacak bu ürünü sizde farklı seçeneklere bakarak seçebilirsiniz. Minimum ağırlıkta tasarlanan ürün, aynı zamanda uzun süre kullanım imkanı sunuyor. Detaylı bilgi için siz de ürün özelliklerine bakarak doğru seçimi yaparak çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz.