Min--İ Kalem Etek Siyah

98.220,16 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Kalem Etek Fiyatları

Kalem etek modelleriyle hayatın her alanında şıklığı kolayca yakalamak mümkündür. Kalem etek çeşitleriyle hem yazın hem de kışın çok farklı kombinler yapılabilir, doğru parçalarla kusursuz bir şıklık elde edilebilir. Özellikle iş yaşantısı için oldukça ideal olan eteklerdir. Şifon gömleklerle ve birbirinden farklı bluzlarla mükemmel uyum sağlarlar. Bununla birlikte babet ayakkabılarla ya da stilettolarla da mükemmel bir kombin oluştururlar.

Birbirinden Farklı ve Şık Tasarımlar

Kalem etek çok fazla tasarıma sahip olan bir gruptur. Çizgili desenler, yırtmaçlı ya da yırtmaçsız modeller, düz renkler, canlı renkler ve daha pek çok model kadınların şıklıklarını tamamlamaktadırlar. Kalem etekler doğru bir şekilde seçildiklerinde kadınlara fazladan bir zarafet katarlar. Ayrıca bu modeller sayesine daha uzun ve fit görünmek de mümkündür. Klasik düz renk kalem eteklerle desenli parçalar bir araya gelebilir. Ya da tam tersi şekilde desenli ya da çizgi desenli kalem eteklerle sade bir bluz ortaya mükemmel bir görüntü çıkarabilir. 

Her Ortamda Rahatlıkla Kullanılabilirler

Kalem etekler farklı parçalarla birleştirilerek her ortamda kullanılabilen kıyafetlerdir. Stiletto ile kombin yapıldığında ofis yaşamında veya özel organizasyonlarda kullanılabilirlerken spor ayakkabı ve spor bir üst modelle günlük hayatta da rahatça tercih edilebilirler. Farklı parçalar kullanıldığında ortaya bambaşka bir hava çıkmasını sağlarlar. Bu yönleriyle her kadının vazgeçemediği kıyafetlerden biri haline dönüşürler. Birbirinden farklı renkte ve modelde kalem etek çeşitleriyle her ortamda bir adım önde olmak mümkündür.