Ürün Bulunamadı.

Dikiş İpliği Fiyatları

Verimli bir dikiş oluşturmak, ürünün faydalı bir ömrü olması için, bozulmasını ve kopmasını engellemek amacıyla dikiş makinesinde kullanılmak amacıyla üretilen iplere, dikiş ipliği denir. Dikiş ipliği kaliteli bir dikiş oluşturabilmenin en önemli parçalarındandır. Profesyonel bir şekilde yapanlar ya da bunu iş hayatı olarak yapanlar ise dikiş ipliklerini set şeklinde de tercih edebilir. Dikiş ipliğinin kaliteli olması, dikişin bitmesi sonucunda ortaya kaliteli ürünün çıkmasını sağlar. İpliğin doğru kalitede bir iplikten tercih edilmesi, dikişin ömrünü etkiler. 

Dikiş İpliği Özellikleri

Renk, parlaklık, incelik ve kalınlık dikiş ipliğinde aranan başlıca kalite özelliklerindendir. Cildi rahatsız etmeyen dikişler atılması için dikiş ipliği, doğru bir şekilde seçilmelidir. Aksine cildi rahatsız edebilir. Sitede yer alan dikiş malzemeleri ile ihtiyacınız olan renkteki dikiş iplerinizi bir arada tutabilir ve yanınızda taşıyabilirsiniz. Dikişlerin enine ya da boyuna sağlam ve esnek olması, iplik alırken öncelik olmalıdır. Gündüz ve geceleri aynı renk kalitesini veren iplerden tercih edilmelidir. Dikiş çizgisinin de çekmemesi için, ipliğin kalitesinin sağlam olması gerekir.

Dikiş İpliği Performansı

Dikiş ipliğinin performansını dikim özelliği belirler. İplik düzgün ve homojen bir yapıdaysa performansı da aynı oranda kaliteli olur. Yüzeyi ve çap ölçüsü düzgün olan bir dikiş ipliğinin performansının düşük olması beklenemez. İplik kopmalarının minimum olması için, sürtünme özelliğinin düşük mukavemetin ise yüksek olması gerekir. Bu özelliklerdeki dikiş iplikleri, kaliteli bir kullanım sunar.