Ürün Bulunamadı.

Tenis Malzemeleri ve Fiyatları

Tenis tutkunları birçok farklı platformda bu sporu yapar. Özel alanda oynanabilen tenisin profesyonel anlamda gerçekleştirilebilmesi için birçok gerece ihtiyaç duyulur. Zemin üzerine oluşturulacak teniz oyun alanı sayesinde profesyonel şekilde teniz sporunu yapan sporcular yüksek performanslı oyunlar sergileme konusunda son derece rahat eder. 

Tenis Fileleri

Tenisin profesyonel anlamda gerçekleştirilebilmesi için yegane gerekli olan gereç filelerdir. Oyunun kalitesini fileler profesyonel tenis maçlarının da oynanmasını sağlar. Naylon özelliğe sahip olan fileler gergin yapıları ile her türlü kopma ve yırtılmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Hava koşullarına uygun olarak üretilen fileler kolay bir şekilde zemine sabitlenir ve güvenli bir şekilde kullanılabilir. Standart ebatlarda üretilir ve her alanda rahatlıkla kullanılabilir. Kaliteli bir oyun için tercih edilecek olan tenis malzemeleri ve fileler ile daha kaliteli oyunlar çıkarmak da mümkün olur. Uygun fiyat seçeneği ile satışta bulunan ürünler indirim kampanyaları ile ücretsiz kargı seçenekleri ile alıcılara avantajlı fırsatlar sunar. 

Profesyonel Tenis Setleri 

Tenis için özel olarak hazırlanan raket setleri kolay taşınabilir özellikleri sayesinde rahatlıkla her ortamda kullanılabilir. Özel taşınabilir çantası sayesinde istenilen her ortama rahatça götürülebilir ve her türlü diş etkiye karşı koruma sağlanır. İki adet raket ve top tan oluşan tenis seti, oyundan zevk almak isteyenler için ideal bir tercihtir. Uygun fiyat seçenekleri ile istenilen bütün tenis ürünleri en uygun fiyat seçenekleri ile alıcılara sunulmaktadır.