Hp G60 Ekran Lcd Panel 16.0 Inç Flourasanlı Tip Lcd Monitör

29% 1.699,00 ₺

1.199,99 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

LCD Monitör Fiyatları

Masaüstü bilgisayarlar pek çok önemli parçaya sahiptirler. Bunlardan bir tanesi de ekran ya da monitör isimli parçalardır. Bir bilgisayarda monitör sağlam ya da kaliteli değilse o bilgisayar için doğru kullanılamıyor denilebilir. Çünkü bilgisayarda yapılan işlerin görülebilmesi için kaliteli bir monitöre ihtiyaç vardır. Ayrıca monitör seçimi sağlık açısından da çok önemlidir. Özellikle iş ya da hobi amaçlı vaktinin çoğunu bilgisayarda geçiren kişiler kaliteli bir LCD monitör tercih etmelidirler. 

Monitör Çeşitleri

Bilgisayarda yapılan işlerin net bir şekilde görülebilmesi, bilgisayar ekranının gözleri yormaması, izlenen film ya da videoların net olması seçilen monitörün özelliklerine bağlıdır. Bu alanda teknolojinin son gözdelerinden olan LCD monitör çeşitleri ihtiyaç duyulan tüm özellikleri karşılamaktadır. LCD monitör çeşitleri geniş ekran tasarımlarıyla, yüksek çözünürlükleriyle, şık tasarımlarıyla ve düşük enerji tüketimi yanlarıyla bilgisayar kullanıcıların vazgeçilmezleri arasında yer alırlar. 

LCD Monitörlerde Farklı Modeller

LCD monitör çeşitleri genel anlamda kaliteli, yüksek çözünürlüklü ve şık tasarımlı ürünlerdir. Bunun yanı sıra hareket eden ekran özelliği ya da dokunmatik kullanım gibi ilave özelikleriyle birbirlerinden farklılık gösterirler. Öyle ki dokunmatik ekran modelleri sayesinde pek çok işlem klavye ve fare olmadan yapılabilir hale gelmiştir. Bilgisayardaki temel işlemler tek bir dokunuşla yapılabilmektedir. Hareketli modeller sayesinde ekran istenilen şekilde hareket ettirilebilir. Özellikle iş yaşamında hareket mekanizmasına sahip modeller daha fazla tercih edilirler. Hızlı işlem, canlı görünüm, geniş ekran, yüksek kalitede çözünürlük, dokunmatik kullanım özelliği, düşük enerji tüketimi, hareket kabiliyeti ve daha pek çok yeni nesil özellik LCD monitör çeşitlerinde bulunmaktadır. Kişiler kendi ihtiyaçları doğrultusunda monitör özelliklerini belirleyerek en ideal modellere rahatlıkla ulaşabilirler.