Ürün Bulunamadı.

Motosiklet Botu ve Ayakkabısı Modelleri ve Fiyatları

Motosiklet kullanmayı sevenler için öncelik sürüş güvenliğini sağlamak olmalıdır. Sürücüler için özel olarak tasarlanan ekipmanlar ile bu güvenlik sağlanabilir. Motosiklet tutkunları için özel olarak üretilen ürünler arasında motosiklet botu ve motosiklet ayakkabısı çeşitleri yer alır. Tasarım olarak şık bir görünümleri olduğu gibi kullanım sırasında da sürücülere büyük avantaj sağlarlar. Bu ürünler sürücülerin yaralanmalarının önüne geçecek şekilde tasarlanırlar. Bot ve ayakkabılar satın alınırken ayak numarası ile tam uyumlu olmasına dikkat etmek gerekir. Küçük numaralar sürüş sırasında ayağın rahatsız olmasına neden olur, büyük numaralar ise kavramayı azaltır ve güvenli bir sürüşü engeller. 

Motosiklet Botları 

Motosiklet botu ve ayakkabısı çeşitleri yazlık, kışlık modeller olarak ayrılır. Botlar kış mevsimi için daha idealdir. Sürücüyü kış mevsiminin olumsuz şartlarından korur ve aynı zamanda bir kaza anında bacağın alt kısmının da zarar görmesini engeller. Koruyucu yönlerine eklenen estetik yapıları da botların tercih edilmesinin nedenleri arasındadır. Her zevke göre bir bot modeli bulmak mümkündür. Botlar darbelere karşı da dayanıklıdır. 

Motosiklet Ayakkabıları 

Daha çok yaz mevsimi için tasarlanan ayakkabılar içinde kışlık olan modeller de bulunabilir. Yazlık modeller ayağı terletmeyecek malzemelerden yapılır. Motosiklet botu ve ayakkabısı ürünleri içerisinde olan ürünlerin tamamının tabanı kaymaya karşı dirençlidir. Bütün motosiklet aksesuarlarında belirlenmiş güvenlik standartları bulunur. Bot ve ayakkabılar da bu standartlara uygun olarak üretilirler.