Ürün Bulunamadı.

Etiket Makinesi Fiyatları

Etiket makinesi aslında barkod yazıcı olan ürünlerdir. Rulo halinde olan etiketler bu cihazlar sayesinde istenilen alana kolaylıkla basılabilirler. Bu makineler sayesinde oldukça seri şekilde etiket basılabilir. Bu nedenle pek çok sektörde etiket makinesine ihtiyaç vardır. 

El Tipi ve Masa Üstü Modeller

Etiket makinesinin tasarımları kullanım amacına göre değişiklik gösterir. El tipi modeller daha çok fiyat etiketi amacıyla kullanılan modellerdir. Kolaylıkla taşınabilirler ve gelişmiş modellerde oldukça farklı fonksiyonlara sahiptirler. Bilgisayardan çıktı şeklinde etiket alınmasına olanak tanıyan masa üstü modeller genelde ürün, dosya ya da adres etiketlerini basmak için kullanılırlar ve kullanıldıkları alanda çok yer kaplamazlar. 

Teknoloji Donanımlı Makineler

Etiket makineleri teknolojiyle oldukça uyumlu cihazlardır. Dokunmatik ekranlar, farklı şekil ve boyutlarda etiket tasarım olanağı, uyku moduyla enerji tasarrufu sağlama özellikleri, akıllı tuşlar, vurgu, döviz ve noktalama işaretlerine hızlı erişim, farklı yazı stilleri, farklı simge fonksiyonları, baskı ön izleme özelliği ve daha pek çok fonksiyonellik bu makinelerde mevcuttur. Kişiler kendi sektör ve ihtiyaçlarına göre en ideal olan modeli belirleyebilirler.

Çoğu Sektöre Uyumlu Yapı

Etiket makinesi çoğu sektöre uyumlu olan makinelerdir. Plastik, teneke veya cam ürünlerde kolayca kullanılabilirler. Çalışma sistemleri oldukça pratik ve hızlıdır. Bu makineler sayesinde 150 metreye dek baskı yapılabilir. Etiketleme yapılan alanın yuvarlak, oval ya da kare olması çok bir şey ifade etmez. Etiket makineleriyle neredeyse istenilen her alana kolayca baskı yapılabilir. Etiketleme makineleri genelde yarı otomatik olarak üretilirler ancak tam otomatik modeller bulmak da mümkündür.