Ürün Bulunamadı.

Daksil Çeşitleri ve Fiyatları

Yazı yazarken olası durumlardan bir tanesi de hata yapmaktır. Tükenmez ve dolmakalem bile silinemeyen mürekkeplerle yazılan yazılarda yapılan hataları düzeltmek için daksil kullanılır. Daksil bir anlamı ile silmeden, yazıda yapılan hataları kapatan ürün olarak tanımlanabilir. Beyaz renkli bir şerit olarak yazının üzerinden geçer ve en önemli özelliği üzerine tekrar yazı yazılabilmesidir. Ofislerin vazgeçilmez malzemelerinden bir tanesidir, öğrenciler ve öğretmenler için çok önemli bir kırtasiye ürünüdür. Daksilin kendi içinde çeşitleri bulunur. Kullanım kolaylığına göre bu çeşitler arasından seçim yapılabilir.

Kalem Tipi Siliciler

Kalem formunda olan bu daksil çeşidi sıvıdır. Kalemin uç kısmı hafif bir şekilde bastırılınca silinmek istenen alan beyaz sıvı ile dolar ve hatalı yazı kaybolur. Kuruduktan sonra ise üzerine tekrar yazılabilir.

Şerit Tipi Siliciler

Kullanımı en kolay daksil formlarından bir tanesidir. Şerit şeklinde sarılıdır ve kendisine özel mekanizması bulunur. Farklı kalınlıklarda şerit daksiller bulunabilir. Şerit silicilerin içinde bulunan ürün metre birimi üzerinden ölçülür.

Sıvı Daksiller

Sıvı daksiller en geleneksel olanlarıdır. Uygulaması fırça yardımı ile yapılır. Çok geniş alanları kapatmak için kullanılabilir. Yazı kalınlığı sınırlaması yoktur. Sıvı, şerit ya da kalem tipi silici ihtiyaçlarınızı karşılamak için sitemizin size sunduğu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Kolay alışveriş, güvenli ödeme ve hızlı kargo avantajları ile sahip olacağınız bu ürünler sizlere evlerinizde, ofislerinizde yazım hatalarınızı düzeltmede yardımcı olacaktır.