Ürün Bulunamadı.

Kum Torbası Fiyatları

Kum torbası, boks & kick boks sporcularının sıklıkla kullandığı ürünlerdir. Özel olarak üretilen kum torbaları sporcuların istediği çalışma alanlarında kullanabileceği özelliklere sahiptir. Lazımbana siz değerli kullanıcıları için kum torbalarını bir araya getirerek sunmaktadır. En uygun fiyat avantajlarından yararlanmak için kum torbası siparişlerinizi Lazımbana’dan verebilirsiniz. Lazımbana’dan alışveriş yaparak özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz. 

Ayaklı Kum Torbası

Kum torbaları, genellikle asılabilir özelliklerle üretilmektedir. Bununla beraber ayaklı kum torbası da mevcuttur. Ayaklı kum torbaları taşınabilir özelliği ile her mekânda kullanılma avantajına sahiptir. Ayaklı kum torbaları sevilen ürün çeşitleri arasında yer almaktadır. Farklı renk seçeneklerine sahip olan ayaklı kum torbalarından zevkinize göre bir tercih yaparak istediğiniz ebatlarda ürün seçimi yapabilirsiniz.

Kum Torbası Çeşitleri

Kum torbaları mavi, yeşil siyak, kırmızı gibi renk seçeneklerine sahip ürünlerdir. Kum torbaları, farklı ebat ve boyutlarda üretilmektedir. Çalışma koşullarına göre tercih yapılabilmektedir. Kum torbaları çocuklar için daha küçük ve hafif olarak da üretilmektedir. Çocuk boksörler için oldukça kullanışlı ve uygun olan kum torbaları boks antrenmanlarının en önemli ürün grubunu oluşturmaktadır. Kum torbaları tek başına satılabildiği gibi, boks eldiveni ve diğer boks ürünleri ile de birlikte satılabilmektedir. Lazımbana’dan isterseniz sadece kum torbasını isterseniz, kum torbası seti halinde satın laabilirsiniz.