Ürün Bulunamadı.

Köpek Kapısı ve Güvenlik Ürünleri ve Fiyatları

Bilindiği üzere köpekler bahçelerde ya da evde barınırken köpek kulübelerinde yaşarlar. Ancak sahipleri onları çok sevseler bile her an yanlarında olmayabilirler. Bu nedenle köpeklerin konforu için ve rahatça tek başlarına dışarı çıkabilmeleri için köpek kapısı ve güvenlik kategorisinde çeşitli köpek kapılarını bulmak mümkün oluyor. Köpek kapıları genelde kare şeklinde olsa da oval biçimde de olabiliyor ve bir köpeğin rahatlıkla geçebileceği ebatlarda ölçülere sahip oluyor.

Köpek kapısı ve güvenlik kategorisinden köpek kapısı alışverişi yaparken köpeklerin boyuna göre ve bal büyüklüğüne göre ürün satın almak daha mantıklı oluyor. Çünkü bu kapıların boyutları değişebiliyor ve köpeğin güvenliği açısından onun boyutlarına uykun bir kapı seçmek gerekiyor. Köpek kapıları tercihe göre tek taraflı ya da çift taraflı olabiliyor. Çift taraflı kapılar köpeklerin her iki taraftan da girip çıkmasını sağlıyor. Bu sebepten dolayı daha sık tercih ediliyor.

Kilitli Köpek Kapıları Özellikleri

Köpek kapılarının birçoğunda kilit sistemi de bulunuyor. Bu sayede köpeğinizi kulübesinde bağlı tutmak yerine kapıyı kilitlemek ve dışarı çıkmasını önlemek daha iyi bir seçenek oluyor. Böylece geceleri siz de rahat bir uyku uyuyabiliyorsunuz. Elbette çift taraflı ve kilitli köpek kapıları güvenlik açısından daha donanımlı olduğu için fiyatta fark yaratıyor. Ancak gözünüz gibi baktığınız köpeğinizin güvenliğini en iyi şekilde sağlamak için bu tür ayrıntılara da dikkat etmek gerekiyor.