Ürün Bulunamadı.

Bebek Çarşafı Fiyatları

Güzel bir uyku için gerekli olan en önemli şeylerden biri kullanılan çarşaflardır. Temiz, kaliteli ve yumuşacık bir çarşafta uyunarak tüm yorgunluktan kurtulmak mümkündür. Yetişkinlerde var olan bu durum bebekler için de geçerlidir. Özellikle bebeklerin gelişimleri için kaliteli bir uykuya sahip olmaları gerekir ve bu yüzden seçilen bebek çarşafının dayanıklı, bebek yapısına uygun ve yumuşak olması çok önemlidir. 

Kaliteli ve Kullanışlı Kumaşlar

Bebek çarşafı kumaşı bebekle direkt temas edeceğinden dolayı özenle seçilmesi gereken bir kumaştır. Özellikle bebeklerde alerji durumu çok fazla görülebildiğinden dolayı kumaşta bebeği tahriş edecek olan süsleme ve detaylar olmamalıdır. Aynı zamanda bebek çarşafının mikrop üretmemesi ve hava alan yapıda olması çok önemlidir. Yatağı tamamıyla kaplayacak olmalarından dolayı lastikli modeller çok daha fazla tercih edilen modellerdir. Ayrıca bebek çarşafında kullanılan kumaşlar yüksek sıcaklarda yıkanabilen ve çabuk kuruyan kumaşlardır. 

Benzer Renklerle Gelen Büyük Rahatlık 

Bebek çarşafı renkleri genel olarak aynı tonlardadır. Bunun sebebi bebek çarşaflarının sık değiştirilen bir ürün olmasıdır. Bebek çarşafları sıklıkla yıkanacağından aynı ya da benzer olan renkler daha kolay bir arada yıkanabilirler. Bebeği rahatsız etmeyen, bebeği uykudayken terletmeyen ve hava alan çarşaflar doğru kullanım ve yıkamayla uzun yıllar kullanılabilirler. Aynı zamanda bebek yastık kılıfı ile birlikte satılan çeşitleri de mevcuttur.

Lastikli Modeller 

Bebek çarşaflarının toplanması ya da kayması hem bebeği rahatsız eder hem de bebeğe bakan kişinin iş yükünü arttırır. O nedenle çarşaflar düzgün, kaymayan yapıda ve konforlu olmalıdır. Bu rahatlığı sağlayan lastikli bebek çarşafı modeller sayesinde bebeklerin uykuları bölünmez.