Ellnaz Mobilya Edna Çocuk Karyola Korkuluk

735,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Baby Memory Prints Paint Wall Family Frame Beyaz

116,87 ₺

Genç odası takımı, çocukluktan yeni çıkan genç kız ve genç erkekler için dizayn edilmiş yatak odası takımlarıdır. Genç kızların ve genç erkeklerin büyümesi ile talepleri ve ihtiyaçları da değişir. Genç çocuklarınıza sıfırdan bir oda dizayn etmek için takım halinde satılan setleri veya parça parça satılan ürünleri tercih edebilirsiniz. Çocuğunuza ait, sadece ona ait bir dünya tasarlayabilmek için mutlaka gençler için üretilen yatak odası takımlarına bakmanızı öneririz. Gençlerin çoğu vakitlerinin büyük bir çoğunluğunu odalarında geçirirler. Ders çalışırken, arkadaşlarını ağırlarken veya kendilerine vakit ayırmak istedikleri zaman odalarında olurlar. Bu nedenle çocuğunuz için alacağınız yatak odası takımının konforu son derece önemlidir. Çocuğunuzun ihtiyaçlarını karşılayabilecek donanıma sahip bir yatak odası modeli hem sizi hem de çocuğunuzu mutlu edecektir. Mobilyaların üretildiği malzemenin insan sağlığına olumsuz etki etmemesi oldukça önemlidir. Tasarımlarıyla ön plana çıkan yatak odası modelleri gençleri cezbetse de, kalitesiz malzemeden üretilen ürünler kısa sürede hem sizi hem de çocuğunuzu mutsuz edecektir. Boyaların ve kaplamaların kolay yıpranması, zararlı kimyasal maddeler kullanılması yatak odası mobilyalarında istenmeyecek durumlardır. Bu nedenle mobilyaların tasarımlarını göz önünde bulundururken istenmeyen durumların oluşmasını engelleyecek kalitede üretilen ürünleri seçmeye özen gösteriniz. 


Tasarımları ile göz dolduran yatak odası modelleri gençlerin zevkine hitap edecek şekilde dizayn edilmiştir. Modern çizgilerden, geleneksel çizgilere kadar pek çok farklı tasarımı bünyesinde bulunduran modelleri mevcuttur. Taraftarlara özel şekilde üretilen futbol temalı ürünler de vardır. Eğer çocuğunuz fanatik şekilde takım tutuyorsa yatak odası seçimini tuttuğu takıma göre alabilirsiniz. Modern çizgilerle tasarlanmış genç odası modellerini uygun nevresim takımı ile bütünleştirebilirsiniz. Dekoratif yastıklar, fotoğraf çerçeveleri, biblo ve vazo gibi küçük ve şık ürünler genç odasına ayrı bir hava katacaktır. Genç odasında bulunmayan sallanan koltuk ve berjer gibi mobilyalar satın alarak odayı çok daha farklı bir hale büründürebilirsiniz. Çalışma masası ve komidin üzerinde kullanılmak üzere gece lambası modellerinden yararlanabilirsiniz. Uyku öncesi kitap okurken veya masada çalışırken kullanılan gece lambası modelleri daha iyi bir görme alanı sağlayacaktır. Gardrop üzerinde ayna yoksa veya yeterli boyuta sahip değilse, boy aynası satın alarak bu problemi çözebilirsiniz. Seçeceğiniz genç odasına uygun renk ve desende bir boy aynası hem odaya derinlik katacak hem de şık bir görüntü sağlayacaktır. Çocuklarınız okula giderken veya arkadaşları ile buluşmaya gitmek için hazırlanırken boy aynası daha pratik bir şekilde hazırlanmalarına yardımcı olacaktır. Dijital fotoğraf çerçeveleri, arkadaşları ve ailesinin fotoğraflarını göz önünde tutmak isteyen gençlere yönelik bir tamamlayıcı oda aksesuarı olacaktır. Yenilenen genç odası ile birlikte birbirinden şık dekoratif ürünlerle odayı farklı bir hale getirebilirsiniz. 

Genç Odası Takımı Neleri İçerir?

Genç odası takımları genellikle 5 parça eşyanın birleşmesiyle oluşmaktadır. Bunlar; komodin, karyola veya baza, gardrop, çalışma masası ve raftır. Çeşitli markalar farklı şekillerde yatak odası takımı oluşturabilirler ancak genel olarak bir takımda bulunan eşyalar bunlardır.


Ayrıca kullanıcılar da takım içeriğinde ekleme ve çıkarmalar yaparak kendi tarzlarını oluşturabilirler. Örneğin komodin istemiyorsanız, birçok takımda bu eşyayı çıkarabilir ve bu şekilde sipariş verebilirsiniz.


Bununla birlikte çeşitli yan ürünleri de özellikle online siparişlerde alabilmeniz mümkündür. Örneğin genç odası takımı ile birlikte, eğer takıma eklenmemişse yatak da söyleyebilirsiniz. 

Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Genç odası takımlarında dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar; kalite, kullanılan malzeme ve tasarımdır. Bu üç özellik dışında önem arz eden farklı noktalar da vardır ancak en kritik olan kriterler bunlardır.


Alacağınız ürünlerin kalitesi, ürünün ömrünü de belirlemektedir. Özellikle ergenlik döneminde gençlerin hareketli olması, kullanım sırasında eşyaların zarar görebileceği çeşitli durumların oluşmasına da sebebiyet verebilmektedir. Bu sebeple genç odası takımı satın alırken ürünlerin kalitesine dikkat etmenizi öneririz. Kaliteli ürünler, hem paranızın boşa gitmemesini sağlayacak, hem de çocuğunuz için uzun süreli bir kullanım sağlayacaktır.


Kaliteye ek olarak, kaliteyi de doğrudan ilgilendiren bir diğer konu ise kullanılan malzemedir. Çoğunlukla ahşap ağırlıklı olan genç odası takımlarında, hem zevk hem de kalite açısından hangi malzemenin kullanıldığı önem arz etmektedir. Örneğin kaliteli ahşap kullanılarak üretilen mobilyalar, hem daha estetik ve pürüzsüz bir görünüm sunar hem de uzun süre kullanabilmenize olanak sağlar. Özellikle internet üzerinden yapacağınız alışverişlerde iyi hazırlanmış ürün açıklamalarında ürünlerin hangi malzemeler kullanılarak üretildiğini de görebilirsiniz. Bu sayede karar vermeniz zor olmayacaktır.


Son olarak satın alacağınız genç odası takımının tasarımının da çok önemli olduğunu söylemeliyiz. Çocuğunuzun yıllarca kullanabileceği ve zevkleri/düşünceleri değişse de kullanmaya devam edebileceği bir tasarım seçmek çok önemlidir. Örneğin ergenlik çağında bir genç daha çocuksu bir tasarım isteyebilir. Ancak aradan yıllar geçtikçe ve çocuğunuz büyüdükçe zevkleri ve düşünceleri de değişmeye, oturmaya başlayacaktır. Dolayısıyla çocuğunuzun içerisinde bulunduğu gelişim evresini de göz önünde bulundurarak uygun bir tasarım seçmenizi öneririz.


Aksi halde çocuğunuz birkaç yıl içerisinde odasını sevmemeye başlayabilir. Bu da hem sizin keyfinizin kaçmasına hem de yeni bir yatak odası takımı almak zorunda kalmanıza sebep olabilir.


Bu kriterlerden malzeme ve kalite, yatak odası takımlarının fiyatını da doğrudan etkileyen bir unsurdur. Ancak buna rağmen, çeşitli markalarda hem kaliteli hem de uygun genç odası takımları bulmanız mümkündür. İnternet üzerinden araştırma yaparken Lazımbana üzerinden çeşitli filtreleme ve sıralama özelliklerinden faydalanarak, ihtiyacınıza en uygun genç odası takımları arasından seçim yapabilirsiniz.

En Popüler Genç Odası Takımı Markaları Hangileridir?

Piyasada bugüne kadar tanınmış ve kullanıcılar arasında bilinen birçok marka bulunmaktadır. Her markanın da kalitesi, kitlesi ve özellikleri birbirinden genellikle farklıdır. Aşağıda kullanıcılar arasında en popüler olan genç odası takımı markalarını bulabilirsiniz.


  • Kelebek Genç Odası Takımları

  • Çilek Genç Odası Takımları

  • Bellona Genç Odası Takımları

  • Doğtaş Genç Odası Takımları

  • Caploonba Genç Odası Takımları 

  • Modalife Genç Odası Takımları

  • Alfemo Genç Odası Takımları

  • İstikbal Genç Odası Takımları

  • Koçtaş Genç Odası Takımları

  • Evidea Genç Odası Takımları

  • Avangart Genç Odası Takımları

  • Tekzen Genç Odası Takımları

  • Mondi Genç Odası Takımları


Yukarıda sıraladığımız popüler markalar haricinde de, kaliteli ve güvenilir tüm satıcıları Lazımbana’da bulabilirsiniz. Markalı ürünlerden küçük üreticilere kadar kaliteli ve güvenilir satıcılarla çalışan Lazımbana, her zaman size ne lazımsa yanınızdadır.

Takımların Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?

Genç odası takımları tek bir modelden oluşmamaktadır. Sunduğu faydaya ve kullanıcının ihtiyaçlarına göre çeşitlenen modeller, farklı kombinasyonlarla ortaya çıkmaktadır.


Örneğin en popüler modeller aşağıdaki gibidir.


  • Ranzalı Genç Odası Takımları

  • Çift Kişilik Yataklı Genç Odası Takımları

  • Sürgülü Gardroplu Genç Odası Takımları

  • Erkek Genç Odası Takımları

  • Kız Genç Odası Takımları


Yukarıdakilerle sınırlı olamamakla birlikte birçok modeli ve çeşidi sitemizde bulabilirsiniz. 

Erkek Genç Odası Takımları Nelerdir?

Erkek genç odası takımları, genellikle modern tasarıma sahip ve daha erkeksi renklerde üretilen modelleri içermektedir. Kırmızı, mavi ve siyah renkleri erkek genç odası takımları arasında en sık kullanılan renklerdir.


Bununla birlikte çeşitli renk ve tasarımlarda da erkek genç odası takımı bulmanız mümkündür. 


Daha erkeksi tasarım ve detaylara sahip olan bu ürünler, genç erkekler arasında oldukça popülerdir. En popüler marka ve ürünleri her zaman Lazımbana’da bulabilirsiniz.

Kız Genç Odası Takımları Nelerdir?

Kız genç odası takımları ise, erkek genç odası takımlarına nazaran daha kadınsı çizgilere ve renklere sahip modelleri içerir. Örneğin erkeklerin aksine ağırlıklı olarak beyaz, mor ve pembe renkleri ön plana çıkmaktadır.


Tasarımları incelediğimizde ise daha kadınsı çizgilerin ve zerafetin ön plana çıktığını görmekteyiz. Kalp ve çiçek desenlerinin de sık kullanıldığı bu modellerde köşeler daha yuvarlak ve ürünler daha zariftir.


Aradığınız her çeşit kız genç odası takımını Lazımbana’da kolaylıkla bulabilirsiniz. Sayfamızda bulunan filtrelerden faydalanarak ihtiyacınıza en uygun ürünleri listeleyebilirsiniz.

Uygun Genç Odası Takımları Nereden Alınır?

En uygun genç odası modelleri, diğer birçok üründe olduğu gibi her zaman uygun fiyatlarla Lazımbana’dan alınır. Yalnızca kaliteli ve güvenilir satıcıların sunduğu ürünlerle ön plana çıkan Lazımbana, özellikle de sık sık sunduğu indirimlerle de tam size göredir. Ucuz genç odası takımı almak için sitemize üye olmanız ve dilediğiniz ürünü beğendikten sonra birkaç kolay adımla siparişinizi vermeniz yeterlidir.


Ayrıca sitemize üye olarak zaman zaman düzenlenen indirim ve kampanyalardan da haberdar olabilirsiniz. Benzersiz indirimler ve kampanyalarla aradığınız ürünü çok uygun fiyata satın alabilir ve bütçenizi de korumuş olursunuz.

Fiyatlar

Genç odası takımları fiyatları markaya, kaliteye ve içeriğe göre değişmektedir. Örneğin büyük ve bilinen markaların ürünleri her zaman diğerlerinden biraz daha pahalıdır. Ayrıca aynı kalitede ve tasarımda ürünleri az bilinen bir markadan uyguna alabilmeniz de çoğu zaman mümkündür.


Bunun yanı sıra ürünlerde kullanılan malzemeler ve üretim teknikleriyle birlikte ürünlerin kalitesi de fiyat üzerinde oldukça etkilidir. indirim ve kampanyaları hariç tutarsak genellikle kaliteli ürünleri fiyatları, kalitesi düşük ürünlere kıyasla daha yüksek olmaktadır.


Ayrıca almayı düşündüğünüz genç odasının içerdiği ürünler, boyutları ve özellikleri de fiyatı etkilemektedir. Örneğin daha büyük gardrobu olan bir takım seçtiğinizde fiyat yükselebilir. Ya da tek kişilik yerine çift kişilik yata içeren takımlar da aynı şekilde aha pahalı olabilmektedir. Bu sebeple satın alma kararı vermeden önce ihtiyacınızı doğru tanımlamanızı ve sonrasında ürün araştırmaya başlamanızı öneririz.


Genç odası takımları ve fiyatları ortalama olarak ₺1.500 ile ₺5.000 arasında değişmektedir. Ancak yukarıda saydığımız kriterler ışığında daha uygun fiyatlı veya çok daha pahalı ürünler bulabilirsiniz.

Ranzalı Genç Odası Takımları Ne Kadar?

Ranzalı genç odası takımları ise, normal genç odası takımları ve fiyatlarına göre daha pahalıdır. Bunun sebebi ise aslında çift yataklı bir takım alıyor olmanız ve fonksiyonelliğin de buna göre değişiyor olmasıdır.


Çoğu ranzalı yatak odası takımı içerisinde birçok ek fonksiyon barındırmaktadır. Örneğin ranzanın haricinde alttan açılır çekmece yatak vey yan merdivenlerde bulunan çekmeceler buna örnektir. Bu örneklere ek olarak çalışma masasına dönüşebilen ranza tasarımları veya içerisinde raf bulunan ranzalı genç odası takımları da bulabilirsiniz.


Tüm bu özellikleriyle ranzalı genç odası modelleri, klasik yatak odası takımından ayrılmaktadır. Fonksiyonelliğin daha ön plana çıktığı ranzalı genç odası takımları fiyatları da bu sebeple daha yüksektir.


Ortalama olarak ranzalı genç odası takımları fiyatları ₺2.500 ve ₺5.000 arasında değişmektedir. En uygun fiyatlı ürünleri ise her zaman olduğu gibi bu konuda da Lazımbana’da bulabilirsiniz.