Büyük Beden Eşofman Takımı

150,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Büyük Beden Eşofman Modelleri ve Fiyatları

Rahatlığından dolayı ev yaşamının en çok tercih edilen kıyafetleri arasında bulunan eşofmanlar uyku ya da uyku dışındaki zamanlarda kullanılabilirler. İş bitimi eve gelindiğinde, evde geçirilen bir günde eşofman konforlu vakit geçirmek için idealdir. Hatta eşofmanlar ile spor yapılabilir, yürüyüşe çıkılabilir. Büyük beden giyenler ise kendilerine en uygun eşofmanları büyük beden eşofman kategorisinde bulabilirler. Renk renk, desen desen eşofman modelleri ile rahatlığı şıklık ile buluşturabilirsiniz. Herkesin kıyafet konusunda zevki farklıdır. Bu kategoride bulunan ürünler arasında bütün zevklere hitap edecek bir model vardır.


Sağlıklı Kumaş Yapısı

Büyük beden eşofman takımlarında kullanılan kumaşlar sağlıklı olduğu bilinen kumaş çeşitleridir. Terleme, bedene yapışma, hareket kısıtlama gibi sorunlara yol açmayan kumaşlardan yapılan ürünler bu özellikleri ile de ekstra rahatlık sağlarlar.


Desen ve Renk Seçenekleri

Düz renk olduğu kadar desenli eşofman takımları son derece revaçta. Desenler ise kendi içinde çeşitleniyor. Zevkinize göre dilediğiniz deseni seçebilir ya da düz renk eşofmanlar ile günün tadını çıkartabilirsiniz.


Adresinize Kadar Gelsin

Mağaza mağaza dolaşmadan büyük beden eşofman takımları arasından dilediğiniz seçmek artık çok daha kolay. Online sitemiz sizlere bu konuda geniş seçenekler sunarken ürünler arasından dilediklerinizi sepetinize ekleyebilir, hızlı ve güvenli bir şekilde ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Verdiğiniz bütün siparişler adresinize kargolanacak ve sizler de alışverişten kalan zamanlarınızı kendinize ayırabileceksiniz.