Ürün Bulunamadı.

Kişisel temizlik sağlık için önemlidir. Kişisel temizliğinin en önemli noktalarından biri temiz giysi giymektir. Toz deterjan, çamaşır makinelerinde hijyenin elde edilmesi için çok önemlidir. Toz deterjanlar çamur, kil, çimen ve çikolata gibi dış mekan lekelerinde çok iyi performans gösterir. Bu sebepten dolayı eşiniz ve çocuğunuz futbol kıyafetlerine işleyen çimen lekelerinin çıkarılmasında etkili sonuçlar gösterir. Aynı zamanda soğuk ve sıcak suda etkilidir. Klorlu ağartıcı maddeler içermediğinden, yıkanabilir bütün kumaşlar renk canlılığını korur. 


Toz Deterjan Neden Gereklidir?

Çamaşır makineleri için özel olarak üretilen değişik özelliklere sahip birçok sayıda özel toz çamaşır deterjanı bulunmaktadır. İnsanların farklı çamaşır yıkama gereksinimleri ve isteklerine bağlı olmaları, farklı alanlarda hayatlarını sürdürmeleri, çevresel korkular, su geri dönüşüm işlemleri gibi özellikler deterjan seçiminde dikkat edilmesi gereken faktörlerdendir. Son zamanlarda deterjan temizlemekten daha fazlasını yapar. Özel olarak üretilen deterjanlar, farklı yıkama avantajı sağlayan ve özel olarak üretilmiş ürünler arasında yer alır.


Biyolojik olarak üretilen toz deterjanlar, düşük ısılarda ve hızlı yıkama işlemlerinde bile lekelere açtığı savaşta en iyi sonuçları verir. Kıyafetlerin gri olmasının önüne geçen optik bir parlatıcı yer alır. Renkli çamaşırlar için üretilen toz deterjanların yanı sıra inatçı kirlerin üstesinden gelebilmek için ağartıcı içerirler.


Biyolojik olarak üretilmeyen toz deterjanlar, içerisinde enzim deterjanlar içermez. Yalnız cilde hassas davrandığından ve farklı bir doku içermediğinden, biyolojik olmayan deterjanlar bebekler ve alerjik yapıya sahip ciltler için idealdir.


Beyaz, renkli ve hassas kıyafetler için imal edilen toz çamaşır deterjanı, çamaşır hijyeninde en iyi sonuçların elde edilmesini sağlar. Beyazlarda göz alıcı temizlik sağlayan, renkli ürünlerde renklerin canlılığını koruyan ve renk solmasını engelleyen ürünlerdir. Aynı zamanda yumuşak kalmasını sağlarken soğuk ve sıcak suda kalıntı bırakmadan etkili bir biçimde temizlik sunar. 


Bebek ve narin cilde sahip kişiler için üretilen toz deterjanlarda çamaşırlar temiz ve yumuşak olur. Aynı zamanda renkler canlılığını korur. Suda kolay parçalandığı için bebeğinizin cildine zarar vermez ve kalıntı oluşumunu engeller. Bebekler ve hassas cilt yapılarına uygundur. 


Toz Deterjanın Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Toz deterjanlar genellikle, sıvı deterjanlardan daha uzun raf ömrüne sahiplerdir. Bunun sebebi, ağartma maddelerinin ve sabunların toz halinde daha kullanışlı olmalarıdır. Toplu olarak alışveriş yapmayı seven kişiler, toz deterjan çeşitlerini de toplu olarak tercih ederler. Çünkü toz deterjan çeşitleri uzun raf ömrüne sahip oldukları için lekeler üzerinde etkili performansı kaybetmez. Bu sayede toz deterjanlar yıkanan çamaşır başına en uygun maliyeti sunar.


Deterjan tercihinizi doğru biçimde yapmak ihtiyacınıza ve atık su varış yerinize en uygun çamaşır deterjan ürünü tercih etmek ve doğru şekilde kullanmak anlamına gelir. Toz çamaşır deterjanı ile her yıkamada kirlerden kurtulup, paradan ve zamandan tasarruf etmiş olursunuz. Aynı zamanda çevre kaynaklarından da tasarruf etmiş olursunuz. 


Ambalajları çevre dostu olup geri dönüştürebilir özelliğe sahiptir. Daha sabit ve pudralı içerikleri ve katkı maddeleri sayesinde arıtılmamış sert su içeren alanlarda en etkili temizlik sunar. Çamaşır makineniz kireç ve zarar veren deterjanlardan uzak tutulursa daha uzun vadeli kullanım sağlar. Aynı zamanda yedek parçaların üretiminden kaynaklanan daha az çevresel etki anlamına gelir. Aynı zamanda toz deterjanların etrafa dökülmemesi için tercih edilen toz deterjan kutusu pratik bir kullanım sunar.  Günümüzde üretilen çamaşır deterjanlarının birçoğu yüksek verimli ve konsantre ürünlerdir. Konsantre olmalarından dolayı yıkama başına daha az kimyasal madde kullanılır. Ayrıca atık sudaki toplam çözünmüş katkı maddeleri azalır ve atık su arıtma ile geri dönüşüm işlemlerindeki yük azalır. Toz deterjan çeşitleri farklı markalar tarafından içerikleri güçlendirilerek üretilmektedir. Bu markalarının bazıları şunlardır; Alo toz deterjan, Ariel toz deterjan, Omo toz deterjan ve Bingo toz deterjan markalarıdır. Bunların yanı sıra toz deterjan fiyatları markalarına, ambalajlarına ve ağırlıklarına göre farklılık gösterir.