Ürün Bulunamadı.

Endüstriyel Boya Fiyatları

Çeşitli şekillerde kullanılan boya ve boya çeşitleri birçok farklı sektörün tercih ettiği ürünlerdir. Endüstriyel boya çeşitleri de yine farklı alanlarda tercih edilen ve çok farklı renk seçeneklerine sahip olan boyalardır. Normal boya çeşitleri yanında sprey boyalar da çok tercih edilenler arasında bulunuyor.

Sprey Boya Çeşitleri

Sprey boyalar temin edilmesi kolay ve uygun fiyatlarda satılan boyalardır. Kullanımı çok basittir. Hemen her türlü renkte bulunabilir. Yedsun sprey boyalar ısıya çok dayanıklı olan ürünlerdir. Kolay şekilde istenilen yere uygulanabilir ve çok iyi kapatıcı özelliği vardır. Parlaklık düzeyi çok iyidir. Kullanıldığı alanda temiz bir görünüm ortaya çıkartır. Çeşitli şekillerde ve farklı alanlarda kullanılabilir bir üründür. Herkes bu ürünü çok rahat şekilde kullanabilir.

Isıya Dayanıklı Soba Boyası

Metal kutu içerisinde satılan Akkar ısıya dayanıklı soba boyası kullanışlı boyalar arasındadır. Yaklaşık olarak 350 C’ye kadar ısıya dayanabilme özelliği vardır. Aynı zamanda bu ürünler farklı boyutlarda satışa sunuluyor. Ürünlerin tamamı kalite onayından geçmiş ürünlerdir ve uygun fiyatlarda satışa sunuluyor. Boya çeşitleri istenilen renklerde temin edilebilir ürünlerdir. Bu ürünlerin en iyi yanı da kargo ile verilen adrese gönderilebilmesidir. Isıya dayanıklı olan soba boyaları her birçok soba için kullanılabilir bir üründür. Aynı zamanda bu ürünler online satış platformu üzerinden temin edilebiliyor. Dilediğiniz saat diliminde sipariş verme imkânı oluyor.