Ürün Bulunamadı.

Boks Malzemeleri Çeşitleri ve Fiyatları

Fiziksel mücadele insanoğlu var olduğundan beridir devam etmektedir. Yumrukla yapılan bir savunma ve saldırı sporu olan boksun birçok faydası bulunmaktadır. Yoğun tempo gerektiren bir spor olan boks, göründüğünden baya bir zordur. Stres seviyesinin azalmasına ve özgüvenin artmasına yardımcı olmaktadır. Bu zorlu sporu yaparken malzeme kullanmadan yapmak mümkün değildir. Boks malzemeleri olmadan boks yapmak sakatlıklara neden olabilmektedir.

Boks Malzemeleri Ne İşe Yarar?

Hem kendinizin hem de rakibinizin güvenliği açısından, koruyucu boks ekipmanlarına ihtiyaç duyarsınız. Misal boks eldiveni, ellerinizi ve parmaklarınızı korurken, boks bandajı eldivenin içinde ellerin kaymasını ve zedelenmesini engellemektedir. Boks standı ile rakibinizle karşı karşıya gelmeden önce boks tekniklerini çalışma imkânı bulabilirsiniz. Bu sayede kendinizi geliştirebilme imkânınız bulunur. Hem de karşıdan herhangi bir darbe almadan bunu yapabilirsiniz. Dişlik, kafa ve yüz bölgesine gelen yumruk sebebiyle dişlerin zarar görmesini engellemektedir. Dragon profesyonel dişlik, vartex düz lapa ellik, dragon şeffaf dişlik gibi, boks malzemeleri, spor esnasında zarar görmenizi engellemektedir.

Boksta Dişlik Seçimi

Boksta en önemli noktalardan biri, dişliğinizin olmasıdır. Çünkü dişlik karşıdan gelen yumruğu savuşturmanızı sağlayan bir üründür. Bu alanda da en iyilerden birisi, Dragon profesyonel dişliktir. İsteğinize göre, şeffaf ya da jel modelleri de bulunmaktadır. Üstün bir performans sağlamak istiyorsanız performans modelini tercih etmeniz gerekmektedir. Ürünleri inceleyerek ücretsiz kargo fırsatıyla tüm boks malzemelerini inceleyebilirsiniz.