Ürün Bulunamadı.

Bebek Yastık Kılıfı Fiyatları

Bebeklerin dünyaya gelmesinin sevinci ile birlikte insanlar birçok farklı hazırlık yapma ihtiyacı duyuyorlar. Bu hazırlıklar çerçevesinde de yastıklar en çok üzerinde durulanlar arasındadır. Kaliteli ve son derece sevimli olan bebek yastık kılıfı çeşitleri sayesinde bebek odaları daha renkli bir hale geliyor. Bebekler için özel olarak tasarlanan yastıklar yalnızca uyku yastıkları ile sınırlı kalmıyor. Bu ürünler arasında çok daha fazla model ve kullanım amacı farklı bebek yastığı çeşidi bulunuyor. Bebeklere özel tasarlanan yastık kılıfları ise birbirinden farklı tasarımlara sahip olan nadide modellerdir. 

Takı Yastığı Çeşitleri

Bebek ziyaretlerinde takı takmak gelenek haline gelen durumlardan biridir. Bu nedenle de takı bebeklere zarar vermeden takıların takılabilmesi için takı yastıkları üretilmiştir. Bebeklere özel olarak tasarlanan bu takı yastıkları sayesinde hem takıların daha düzenli şekilde takılması sağlanıyor hem de bebekler bu olaydan zarar görmemiş oluyor. Bebek takı yastığı kılıfları bebeklerin cinsiyetine ya da organizasyona göre farklılık göstermektedir. Sünnet törenleri ya da baby shower partileri için farklı takı yastığı kılıfı çeşitlerinden yararlanılabilmektedir.

Bebek Yastıklarında Renk Alternatifleri

Bebekler için tasarlanan yastık çeşitlerinde renk seçimi de çok büyük bir öneme sahiptir. Kız bebekler için pembe renk erkek çocuklar içinde genelde mavi renk tercih edilmektedir. Ancak zevklere uygun olarak farklı renk alternatiflerinden de yararlanılabilmektedir. Bu yastıklarda melek kanadı ya da fiyonk detaylı kılıflar çok ilgi çekmektedir.