Ürün Bulunamadı.

CC Krem Fiyatları

Cildinde renk eşitsizliği olanlar ancak bu eşitsizliği yoğun makyaj ürünleriyle gidermek istemeyenler CC krem ürünlerden fayda sağlayabiliyorlar. CC kremler aslında kapatıcı nemlendiricilerdir. Oldukça hafif bir yapıya sahip olan bu ürünler cildin daha pürüzsüz, parlak ve canlı görünmesini sağlarlar. İnce yapıları sayesinde cilt tonunu eşitlerken doğal görünümü de zedelemezler. Çok hafif dokunuşlarla doğal ve pürüzsüz bir cilt arayanlar için ideal olan ürünlerdir.

Her Cilt Tipine Uygun 

CC krem çeşitleri her cilt tipine uygun çeşitlerdir. Özellikle hassas ve yağlı ciltlere sahip olanlar pek çok kozmetik ürünü kullanamazlar. CC kremler hassas ve yağlı ciltlerde de kullanılabilen ürünlerdir. Farklı gramajlarda, renk tonlarında ve özelliklerde satılan bu ürünler kişilerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılık verirler. Özelikle ciltte kızarıklardan ya da lekelerden şikâyet eden kişiler CC krem ürünler sayesinde istedikleri sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde kolayca kavuşabilirler. 

Nemlendirme ve Koruma

CC krem ürünler cildi nemlendirirken aynı zamanda zararlı güneş ışınlarına karşı da koruma sağlarlar. Kaliteli ve güvenilir markaların ürünlerinden kullanarak hem cilt tonunu düzenlemek hem de cildi korumak mümkün hale gelir. Ayrıca CC kremler yoğun kapatıcı ürünler gibi değildirler. Bu yönleriyle de her zaman doğal bir görünüm sağlarlar. İnce yapıları sayesinde pudra ve fondöten altında baz şeklinde de kullanılabilirler. Bu sayede yapılan makyaj çok daha pürüzsüz ve kalıcı hale gelir.