Maybelline New York Hyper Precise All Day Eyeliner 700 Black

247,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Maybelline New York Eye Studio Gel Eyeliner 01 Black Drama

253,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Siyah Mat Likit Eyeliner

30,31 ₺

Maybelline New York Eyeliner Hyper Precise All Day Eyeliner Matte Black

247,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Eyeliner

30,31 ₺

Siyah Eyeliner

30,31 ₺

Maybelline New York Master Ink Matte Eyeliner

242,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Siyah Eyeliner

30,31 ₺

Siyah Eyeliner

33,73 ₺

Siyah Eyeliner

32,02 ₺

Pastel Deep Matte Mat Bitiş Dipliner Yoğun Siyah

149,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Eyeliner son zamanlarda makyaj trendlerinde olup hafif makyaj yapan kişiler tarafından bile tercih edildiği için en sık aratılan ve sipariş verilenlerden birisidir. Eyeliner alan kişiler daha önce kullanıp bildikleri için ya da ilk kez kullanacak olup denemek için satın alabilirler. İlk kez alacaklar için eyeliner ile ilgili bazı özelliklerin bilinmesi gerekir.

Eyeliner Özellikleri

Eyeliner gözlerin daha belirgin gözükmesi için göz kapağına uygulanan bir üründür. Uygulama yeri üst kirpiklerin dibinden başlar ve tercihe göre ucuna kadar devam eder. İnce bir hat şeklinde uygulanan eyeliner göz kapağı ile bütünlük gösterecek şekilde uygulanır. Küçük bir kutu içinde bulunan jel eyeliner ince bir fırça ile uygulanır. Fırça kısmı da eyelinera dahildir. Eyelinerlarda fırça kalınlığı belirleyicidir. Genelde kullanıcılar tarafından ince fırçalı ürünler tercih edilmektedir. Ürün özellikleri ya da açıklama kısmında fırça kalınlığı ile ilgili bilgi alınabilir. Ürün seçerken dikkat edilecek diğer bir husus da ürünün rengi ve doku özelliğidir.

Eyeliner Renkleri

Eyeliner yoğun olarak siyah renkte tercih edilmekle birlikte kullanılacağı duruma ve makyaj için seçilen tonlara bağlı olarak koyu kahverengi, lacivert, gri gibi koyu renkler ya da mavi, yeşil ve mor gibi canlı renkler olabilir. Eyelinerlar mat, parlak ya da simli çeşitlerde de olabilirler. Bu özellik de ürünlerin isminde ya da açıklamalarında yer almaktadır. Eyelinerlar farklı markalara göre fiyat değişikliği gösterirler. İçerikleri organik bileşenlerden elde edilen ürünlerde fiyat daha yüksek iken standart ürünlerde markasına göre fiyatı az miktarda değişiklik gösterir. Eyeliner satın alınırken uygulama kolaylığı sağlayacak diğer yardımcı ürünler ve fırçalar da satın alınabilir. Eyelinerın kendi fırçasının zarar görmesi ya da istenilen etkiyi vermemesi durumunda uygulamayı yapmak için harici bir fırça satın alınmalıdır.

Eyeliner Kullanımı

Satın alınan ürün içindeki malzeme likit olduğu için dik bir pozisyonda tutulmalı ve kullanılmadığı zamanlarda da kapağı kapalı şekilde muhafaza edilmelidir. Kullanılırken ise fırçaya eğer yoğun miktarda sıvı bulaştı ise önce bu sıvı içine ya da emici bir yüzeye geri bırakılmalı ve fırça mümkün olduğunca inceltilmelidir. Sonrasında ürün göz kapağına istenilen kalınlıkta uygulanmalı ve kuruyana kadar başka uygulama yapılmamalıdır. Eyelinerın göz içine teması halinde ürün makyaj temizleyici ile tamamen gözden uzaklaştırılmalı ve göz yıkanarak kurulandıktan sonra uygulama tekrar yapılmalıdır.

Gözü yakan, tahriş eden ya da göz kapağında kaşıntı kızarıklık gibi reaksiyonlara neden olan ürünler temizlenmeli ve tekrar kullanılmamalıdır. Ürünü temizlerken göze bulaştırmamaya dikkat edilmeli ve göz kapalı iken temizleme işlemi yapılmalıdır. Ürünler genelde minik kutu şeklinde dizayn edilen ambalajlarda satışa sunulmakta ve genelde marka farkına göre fiyatı da değişen aralıklarda olmaktadır. Satın alınan ürün tekli olarak sipariş verilebilirken istenirse başka ürünler ile birleştirilerek daha sonra satın alınmak üzere sepette de bekletilebilir. İnternet sitelerinde zaman zaman kozmetik ürün alışverişlerinde kampanya ve promosyonlar yapılmaktadır.