Ürün Bulunamadı.

Yetişkinlerin yanı sıra çocuklar da kol saati kullanmaya heveslidir. Yetişkinlerden farklı olarak renkli ve eğlenceli tasarımları ile çocukların dikkatini çeken çocuk kol saati modelleri, çocukların saati ve zamanı takip etmeyi öğrenmesinin yanı sıra eğlenceli bir aksesuar sahibi olmalarını da sağlar. Yetişkinlerde olduğu gibi çocuk saatlerinde de çeşitli marka ve modeller bulunmaktadır. 

Bu modellerin arasından seçim yapmak da zordur ve özen gerektirir. Çocuk saat modellerini buradan inceleyerek, çocuğunuza alabileceğiniz en güzel hediyelerden birini birbirinden güzel tasarımlara sahip ve eğlenceli saatler arasından seçebilirsiniz.

Çocuk Kol Saati Modelleri Nelerdir?

Çocuk saati ve zamanını iyi kullanmayı öğretmek için kol saatleri iyi bir yöntemdir. Ailelerin içini ferahlatamaya yarayan birçok özellik bulunduran saatler aynı zamanda çocuklara gününü planlamayı da öğretiyor. 

Akıllı kol saati modunda olan saatler çocuğunuzun harita üzerinde yerini göstererek, telefonla takip edilebiliyor ve ailelerin her an çocuklarını kontrol edebilmesine olanak sağlayarak içlerini rahatlatıyor. 

Akıllı takip saatleri dışında analog, quartz, dijital ekran tiplerine sahip kol saatleri; plastik, çelik, metal, alüminyum, markazit, altın, seramik ve benzeri kasa çeşitleri ve renk seçenekleri barındırıyor. Çocuğunuzun denizde, havuzda oynarken saatinin su geçirmesini önlemek için su geçirmez saatler de tercih edebilirsiniz. Çocuklarınızın en sevdiği masal kahramanına, favori çizgi film karakterine ya da süper kahramanına ait alacağınız bir saat hediyesi çocuğunuzu çok mutlu edecektir.

Çocuk Kol Saati Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Nasıl ki kendiniz için kol saati seçerken detaylı araştırma yaparak, piyasadaki tüm kol saati modelleri ve markaları arasında karşılaştırmalar yapıyorsanız çocuk kol saatlerini incelerken de en az kendiniz için harcadığınız kadar vakit ayırmanız gerekir. Çocuğunuz, kendi saatini kendi seçebilecek kadar yeterli olgunluğa ulaşmış olmasa da, ebeveynleri eşliğinde yapacağı alışverişlerde onun da kullandığı aksesuarlara dair fikir ve tercihleri olacaktır. 

Çocuk kol saati modellerini incelerken tamamen yetişkin saatlerinden ayrı düşünerek çocuğunuzun seveceği tasarımlara yönelmeniz gerekir. Sevdiği bir masal kahramanının ya da çizgi film karakterinin saatin ekranında bulunması, sevdiği bir rengi barındırması ya da ışıklı bir ekranı olması gibi özellikler de çocuğunuzun saati beğenmesini ve büyük bir zevkle kullanmasını sağlayacaktır. 

Çocuk Kol Saati Fiyatları Neye Göre Değişkenlik Gösterir?

Çocuklara saati ve gününü en iyi şekilde değerlendirmeyi öğretmeye yarayan kol saatleri, diğer yandan onların güvende olmasını da sağlayabilirler. Bu saatlerin fiyatları; analog, quartz, dijital, akıllı olmalarına göre değişkenlik göstermekte ve ışıklı ekran ile geldiğinde diğer saatlere oranla daha yüksek bir fiyata satılmaktadır. 

Analog ve quartz saatler daha uygun fiyata satılırken, dijital saat ve akıllı kol saati modelleri daha yüksek bir bütçe gerektirmektedir. Çocuk saatlerinde her bütçeye uyabilecek saatler bulmak mümkündür.