Araç İçi Ön Koltuk Arası Organizer File

168,60 ₺

Ücretsiz Kargo

Mitsubishi L200 Çadır Taşıyıcı Rollbar - Off Road Roll Bar (Aqm-S

10.024,32 ₺

Ücretsiz Kargo

Mıtsubıshı L200 Trıton 2015-Rollbar Drs 4X4 Offroad

7.613,51 ₺

Ücretsiz Kargo

Ford Ranger 2016 Ve Sonrası Aqm4Wd Rollbar Drs 4X4 Offroad

7.613,51 ₺

Ücretsiz Kargo

T7 Ford Ranger Ledli Roll Bar Rollbar Yeni

8.701,31 ₺

Ücretsiz Kargo

Ford Ranger Çadır Taşıyıcı Rollbar - Off Road Roll Bar (Aqm-S75)

10.024,32 ₺

Ücretsiz Kargo

Nissan Navara Çadır Taşıyıcı Rollbar - Off Road Roll Bar (Aqm-S75

10.024,32 ₺

Ücretsiz Kargo

Seyahat ederken bavul ve benzeri eşyalarımızı koyduğumuz aynı zamanda günlük hayatta da alışveriş yapmamız durumunda veya başka eşyaları koymak için kullandığımız araç bagajları; pek çok şekilde tasarlanmış organizer ve bagaj çantası gibi bagaj aksesuarları sayesinde daha işlevsel ve daha kullanışlı hale gelirler. 

Bagaj aksesuarları her çeşit araca uyum sağlayan yapıları sayesinde daha efektif bir kullanım sağlayarak araç içinde çok daha kullanışlı bölümler yaratabilir ve gereksiz eşyaların zaman içerisinde oluşturduğu dağınıklığa ve kötü görüntüye de engel olarak daha estetik bir görünüme kavuşturabilirler.

Bagaj Aksesuarları Nelerdir?

En az üç göze sahip ve katlanabilen formda bulunan bagaj organizerleri kullanışlı olduklarından bagaj aksesuarları arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Bagajınız dar olsa bile kullanım alanını daha geniş tutmak ayrıca temizlik ürünleri ve araç bakım malzemelerinizi düzgün bir şekilde bir arada tutmak istiyorsanız organizerleri bagaj organizerlerini tercih edebilirsiniz. 

Birçok göz bulunduran organizerler de bulunur ve bunlar arka koltuğun sırtına takılarak bagajınızda kullandığınız alan dışında daha çok alan yaratmanıza yarar. Bagaj çantalarının bazılarının soğutucu özelliği bulunarak termos çanta görevi görür uzun yollarda içeceklerinizi soğuk tutmaya ve gıdalarınızın yol boyu bozulmadan saklanmasına olanak tanıyarak seyahatlerinizde size kolaylık sağlar. 

Bir diğer bagaj aksesuarı olan bagaj havuzu taşınan yükün bulunduğu araç bagajına herhangi bir hasar vermemesini sağlar. Özellikle ağır yükler veya inşaat malzemeleri gibi bagaja zarar verecek yükler taşıyorsanız bagajınızın zarar görmemesi için bagaj havuzlarını tercih etmelisiniz çünkü bagaj havuzları inşaat malzemelerinden araç bagajına dökülebilecek toprak, toz ve kum gibi malzemeleri geçirmez olarak tasarlanmıştır.

Bagaj bantları seyahatleriniz sırasında eşyaların bagaj içerisinde fazla hareket etmemesini sağlayarak, market alışverişiniz sonrası aldığınız ürünlerin ve gıdaların araç bagajında sarsılmalarını ve dağılmalarını engelleyerek güvenli bir taşıma sağlar. 

Bu bantlar cırtlı formda olduğundan her alanda kullanımı mümkün olabilir. Montesi oldukça kolay olan LED lego aksesuarları estetik açısından araçlara şık bir görünüm katarlar.  Bagaj aksesuarları pek çok soruna çözüm olmalarına rağmen kolay ulaşılabilir ve ekonomik fiyatlıdır. 

Port Bagaj Aksesuarları ve Modelleri ?

Büyük ebattaki malzemeleri koymak için geniş alanlar yaratan port bagaj aksesuarları ebatları çok fazladır ve araçların dış yüzeyine zarar vermez. Açık hava şartlarına uyumlu ve her koşula uyumlu olan bu aksesuarlar, aksesuar türlerinin en işlevsel olanlarındandır. 

Tavan çıtaları da bu aksesuar grubu içerisinde yer alır ve alüminyum çıtalar sağlam tutucular olduklarından port bagajları taşımaya oldukça elverişlidir. Tüm otomobil türlerine uyum sağlamalarının yanı sıra sizin araç modeliniz için özel olarak tasarlanmış olan çıtaları satın alarak bagaj portunu aracınıza monte işlemini kolayca yapabilirsiniz. Sık sık kamp yapan, seyahati seven insanların kullanımı için oldukça uygun olan otomobil bagaj aksesuarları her şeyi aracınızda zahmetsiz bir şekilde taşımanıza yardımcı olur.