Nihel Bordo Damatlık Günlük Klasik Erkek Ayakkab

306,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Damatlık Modelleri ve Fiyatları

Düğün gelinler ve damatlar için çok önemli bir gündür. Damatlık deyip geçenler olabilir ama sonuçta gelinlik neyse damatlık da o kadar önemlidir bu özel günde. Sonuçta düğün gelin ve damadın muhteşem uyumla en güzel günlerini yaşadığı bir gündür. Bu sebeple damatlığın da en az gelinlik kadar şık olması ve gelin ile uyum içerisi içinde olması gerekir.

Damatlık seçiminde önemli dikkat edilmesi gereken ayrıntılar vardır. Damadın vücudu, o vücut tipine uygun kesimde gömlek ve pantolonlar hatta ceketler tercih edilmeli ki damatlık bütünüyle hoş ve şık bir görüntü oluştursun. Damatlığın yanında dikkat edilmesi gereken diğer konular ise, ayakkabı, kravat, kol düğmesi, kemer hatta son dönemlerde oldukça karşılaşılan çiçek… Son dönemde en çok ilgi çeken damat detaylarından birisi gelinlerin artık çoğunlukla tercih ettiği rengârenk ve canlı gelin çiçeklerinden bir parça damadın ceketindeki cep üzerinde kullanılmasıdır.

Damatlık çeşitleri

Klasik tercihler genellikle takım elbise veya smokinden yana ama çok daha farklı tercihlerde de bulunabiliyor damatlık seçimlerinde.  Ama klasik tercih ediliyorsa damatlıklarda renk kategorisinin yalnızca siyah ve lacivert olduğun düşünülmemeli. Damatlıklarda renk ve model seçeneği oldukça geniş, griden kahveye, kahveden bordoya birçok renkte damatlık bulunuyor. Renk Seçimi yapıldıktan sonra istenirse hazır alınabilir, ya da tercih edilen model terzi ile özel dikim bir damatlığa sahip olunabilir.