Ürün Bulunamadı.

Akıllı TV Aksesuarları Fiyatları

İnsan yaşamında teknoloji büyük bir hız ile ilerleme kaydediyor. Bu cihazların bu kadar fazla insan hayatına girmesi ve kullanımının yaygınlaşması beraberinde bazı aksesuarları da gerekli hale getiriyor. Akıllı tv aksesuarları bu cihazların kullanımı açısından son derece önemli olan aparatlardır. Özellikle bu cihazların ekranlarının toz almaması için kullanılabilecek en önemli aparatlardan birisi de ekran temizleme ürünleridir. Özel ekran temizleyici ürünler sayesinde akıllı televizyonların yüzeyi çizilmeden kolayca temizlenebilmektedir. Bu ürünler için yüzey temizleyici, mikrofiber bez gibi çeşitli ürünler takım halinde satışa sunulmaktadır.

Şarjlı Işıldak Modelleri

Elektrik kesintisi ya da herhangi bir karanlık ortamda çevreyi aydınlatmak için kullanılan şarjlı ışıldaklar kullanışlılık derecesi yükse olan ürünlerdir. Bu ürünler karanlık ortamları aydınlatmada kullanılabildiği gibi aynı zamanda birçok farklı elektronik aletin şarj edilmesinde de kullanılan ürünlerdir. Şarj özelliği son derece uzun ömürlüdür. Aynı zamanda aşırı şarj ya da aşırı deşarj koruması da bulunan ürünlerdir. En çok da usb girişi sayesinde telefonları şarj edebilme özelliği insanlar tarafından çok fazla beğenilmektedir. Ürünün kendi bataryası ile herhangi bir güç kaynağı gerekmeksizin çevreyi aydınlatma amacı ile de kullanılmaktadır. 

El Feneri Seçenekleri

El fenerleri de insanların karanlık ortamları aydınlatmada kullandıkları cihazlar arasındadır. Bu ürünler 7’li led lambadan meydana geliyor. Aynı zamanda 5 saat kadar çevre aydınlatmak için kullanılabilir. Sürgülü düğmesi ile kolay açılıp kapanabilen ürünlerdir.