Furminator Kedi & Köpekler İçin Tüy Alıcı 7 Cm

191,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Furminator Modelleri ve Fiyatları

Furminator kedi ve köpek gibi tüylü dostlarımızın dökülmekte olan tüylerini toplayan araçlardır. Özellikle ölü derilerini ve dökülmeyen meyilli tüyleri toplamakta son derece kullanışlıdır. Düzenli olarak kullanıldığında %80 oranında tüy dökülmesini önler. Aslında bir tarak olan furminator kedi ve köpeklerin dökülecek olan tüylerini toplar. Sevimli dostlarımıza zarar vermeyerek ve onların canını acıtmayarak işinizi kolaylaştırır. Evinde hayvan besleyenlerin mutlaka bulundurması gereken bir araçtır.

Özellikle küçük çocuk olan evlerde kedi ya da köpek besleyenlerin işlerine yarayan bu aletler tüy dökülmelerini yüksek oranda önlemektedir. Bazı hayvanlar taranmaktan pek hoşlanmazlar. Ancak furminator sayesinde oldukça hoşlarına giden bu işlem onları mutluda etmektedir.

Furminator Avantajları

Furminatorün pek çok avantajı vardır. Ergonomik tutacağı sayesinde çok fazla çaba sarf etmezsiniz. Evinizde sizi sürekli tüy toplamaktan kurtarır. Düzenli olarak kullandığınızda kedi ya da köpeğinize zarar vermeden dökülen tüylerini toplar. Hassas cilde sahip kedi ya da köpeklerde 5 dakika kullanımda oldukça etkilidir. Furminator sevimli ve bakıma muhtaç dostlarınızın tüylerini kesmez ve hiç bir zarar vermez.

Dökülmekte olan tüyleri bu tarak sayesinde toplayabilirsiniz. Furminator özellikle tüy alerjisi olanların olmazsa olmazlarındandır. Bu taraklar sayesinde hem kedilerinizin hem köpeklerinizin hem de diğer tüylü hayvanlarınızın dökülmeye meyilli tüylerini tarayarak toplayabilirsiniz. Üstelik onlara hiç bir zarar vermeden bu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Sizde evcil dostlarınız için en iyisini istiyorsanız sitemiz üzerinden furminator çeşitlerine ve fiyatlarına kolayca ulaşabilirsiniz.