Ürün Bulunamadı.

Grafik Tablet Modelleri ve Fiyatları

Tablet teknolojinin hayatımıza girmesi ile birçok anlamda olağan üstü yenilikler meydana geldi. Bir ileri aşama olan grafik tabletlerin piyasaya sürülmesinin ardından ise birçok anlamda iş gücünde verim arttı ve çalışmalar kolaylaştı. Halen grafik tablet denilince akla klasik tabletler gelse de aslında grafik tablet olarak satışa sunulan ürünler bir hayli farklı özelliğe sahiptir. Tasarımcıların çalışmalarını kolaylaştıran grafik tabletler sahip olduğu özel kalemler ile özellikle çizim alanında birçok ihtiyaca çözüm olmaktadır. Kalemin sağladığı basınç ile kolayca resmedilebilen her türlü tasarım grafik tabletlere kaydedilir ve pratik bir kullanım sağlar. 

Bilgisayar ile Desteklenen Grafik Tabletler

Grafik tablet bilgisayar ile kolayca entegre olur. Bu sayede kurulum gerektirmeden yapılan çalışmaların bilgisayarda görüntülenmesi mümkün olur. Yapılan çalışmanın hızlı bir aktarımla kısa sürede bilgisayar ekranında görüntülenmesini sağlayan sistem, zaman anlamında başarı sağlar ve çalışmadan alınacak verimi artırır.

Grafik Tablet Modelleri

Satışta yer alan birçok farklı grafik tablet modeli, güvenli alışveriş garantisi ile tercih edilebilir. Artisul D22S 21,5, Artisul D16 15.6, Xp Pen Artist 15.6, Xp Pen Artist 13.3 v2,Wacom İntuos Art Be Pt S Cth 340Ab-N, Uc Logic Lapazz H851S, Artisul Sketchpad Small A6 Ucap 604, Hanvon Artmaster Iv A5+, Wacom Cintiq Companion 2 Dth gibi birçok farklı ürün seçeneği arasından tercihe uygun ürünler tercih edilerek aynı gün kargo seçenekleri ile satın alınabilir.