Buffer® 11 Parça Lateks Egzersiz Bandı Çekme Halatı Egzersiz Seti

468,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Çekme Halatı

Kamyon, otobüs gibi taşıtların güvenli bir şekilde çekilmesi ve taşınması için tasarlanmış olan çekme halatı çeşitleri ile yol yardımı konusunda daha sağlıklı hareket edebilirsiniz. Birçok çeşitle kalmayıp güvenilir ve kaliteli çekme halatı ürünlerini Lazım Bana da rahatça bulabilirsiniz. Sitemizde yer alan ürünlerimiz yağmurlu ve karlı havalarda kullanım sonucu güç kaybı yaşamaz. Aynı zamanda sıcak hava şartlarından etkilenmeyen ürünlerimizi bagajınızda ya da torpidonuzda rahatça saklayabilirsiniz. Oldukça küçük boyutlara sahip ve kullanışlı ürünlerimiz kancaya sahip uç kısımlarıyla istediğiniz araca kolayca bağlanabilir. Kamyon çekme halatı çeşitleri daha büyük boyutlara ve daha dayanıklı bağlantı noktalarına sahiptir.

Araç Çekme Halatı

Aracınız ile yola çıktığınızda yanınızda mutlaka bulundurmanız hayat kurtarıcı ürünlerden bir tanesi araç çekme halatıdır. Oksijen için oksijen maskesi yaşamınızı kurtaracaksa yolda kalmanız durumunda başka bir araç tarafından çekme halatı ile uygun alana kadar götürülebilirsiniz. Çekme halatı satın alırken özellikle dayanıklı ve sağlam olmasına özen göstermelisiniz. 5 ton, 10 ton ve 2 ton çekme halatları aracınızın toplam ağırlığına göre satın alacağınız seçeneklerdir. Hayat kurtarıcı çekme halatınızın araçlarınızda bulunması gerekenler listesine ekleyip araçta bulunmasını sağlayınız.

Araba Çekme Halatı

Tır, traktör, kamyon ve otomobillerin arızalanarak yolda kalması sorununa bez, çelik ve kumaş çeki halatları çözümler sunmaktadır. Kumaş çekme halatı en az çelik çekme halatı kadar sağlam ve dayanıklıdır. Esnek çeki halatı ile istenilen uzunluğa ulaşabilen çekme halatları ve daha fazlası Lazım Bana’da sizleri bekliyor. Yol yardım paketiniz içinde mutlaka yer alması gereken çekme halatı en uygun fiyat avantajı ile sizlere sunulmuştur. Ağır taşıtlar için uygun olarak üretilmiş sağlam çeki halatı kancası güçlü yapısı ile kurtarıcınız olacaktır.

Çekme Halatı Fiyatları

Sizin için en uygun fiyatlar kaliteli ürünler Lazımbana’da sizleri bekliyor. Çekme halatı modelleri ve çeşitlerine kolay ödeme yöntemi hızlı kargo avantajı ile sahip olabilirsiniz. En ucuz çekme halatı kaliteli ürün seçenekleri ile sitemizde. Çelik ve bez çeki halatı, çekme halatı kanca fiyatları için bizleri takip edebilir ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz.