Ürün Bulunamadı.

Kullanıcıların zamandan haberdar olmasını sağlayan casio erkek kol saatleri, estetikliği pekiştirmek konusunda da önemli bir role sahiptir. Kadınlar aksesuar çeşitleri bakımından erkeklerden göre daha zengin içeriklere sahiptirler. Erkekler için estetik görünüşlü modern kol saati, modası hiçbir dönem eskimeyen bir alışkanlığı simgeler. Erkek kol saati modelleri, hem klasik hem de spor giyim tarzında erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarının başında yer alıyor.

Saat imal eden markalar, kol saatlerinin erkekler için taşıdığı değeri baz alarak farklı stillere uygun tasarımlara imza atıp kullanıcılarına zengin modeller sunuyor. Zengin modeller ilk olarak değişik şekillerdeki kasa tarzları ile dikkat çekiyor. Dikdörtgen, kare, oval, yuvarlak, köşeli ve özel tasarım seçenekleri ile kullanıcılara istedikleri saat tarzını tercih edebilme olanağı sağlıyor. Kullanıcılara erkek kol saatlerinin kasa çapları için de 14 ile 65 mm arasında farklı model seçenekleri arasında tercih yapma şansı sunuyor.

Erkek Kol Saati Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Güzellik kavramı, doğrudan kişinin beğenisi ile alakalı olduğu için kişiden kişiye farklılık gösterir. Bu yüzden erkek kol saati alacak kişi beğeni kriterlerine uygun ürünler seçmeye özen göstermelidir. Saat imalatı yapan firmalar, görünüş ve teknik nitelik yönünden farklı tarzda kol saati üretmektedir. Bunun sonucunda üretilen çeşitler ile kullanıcılara geniş bir tercih yapabilme fırsatı sağlıyorlar. 


Kullanıcılar kol saatinin camı için mineral, kristal, safir, plastik, mika, hardlex, organik veya hardlex kristal gibi malzemelerden üretilmiş modeller arasından tarzlarına uygun tercihler yapabiliyor. Saat camı tercihinde koyu mavi veya yansıma önleyici kullanış kalitesine göre uygun saat modelleri de tercih edilebiliyor. Modern çizgilerin yer aldığı bir kol saatinde kadran rengi önem arz ediyor. Kol saati çeşitleri arasında farklı kadran renkleri içinde birden fazla seçenek bulunuyor.

Şık Erkek Kol Saati Nasıl Tercih Edilir?

Erkek kol saati modeli tercih ederken öncelikle kasa ve kordon malzemesinin kalitesine dikkat etmek gerekir. Metal alerjisi bulunan kişiler için saatte kullanılan malzeme seçimi önem taşıyor. Saat imalatçıları, malzeme sebebiyle kullanıcıda alerjik reaksiyonların yaşanmaması için antialerjik özelliği bulunan kordonlu çeşitler üreterek kalıcı çözüm yolu sunuyor.

Aynı zamanda birden fazla farklı malzemelerden imal edilmiş kordonlu dijital erkek kol saati çeşitleri, kullanıcılara stillerine uygun model seçme fırsatı sunuyor. Bunun yanı sıra altın, rose gold ya da iyon kaplama kordonlu modellerde erkek kol saati çeşitleri arasında yer alır. Aynı zamanda sportif bir giyiniş tarzınız var ise hasır erkek kol saati modellerini tercih edebilirsiniz. Daniel erkek kol saati markası tek saate bağlı kalmayan ve seçkin aksesuarlar edinmekten keyif alan erkeklere uygun koleksiyon kalitesinde modeller piyasaya sürüyor.

Erkek Kol Saati Seçimi

Erkek kol saati çeşitleri, dijital erkek kol saati ve analog erkek kol saati olarak üretilmektedir. Analog özelliğine sahip erkek kol saatleri, zaman ve tarih bilgisi verecek biçimde dizayn ediliyor. Dijital özellikli erkek kol saatleri, genel özelliklerin yanı sıra farklı fonksiyonlar içerir. Takvim özelliği bulunan erkek kol saatlerinde gün, ay, yıl gibi tarih bilgileri yer alır. Kronometre özelliğine sahip erkek kol saatleri sayesinde vakit ölçümü veya geri sayım yapılabiliyor. Pusula özelliği bulunan saatler genellikle doğada yön bulmaya yardımcı oluyor. 


Su geçirmez özelliğe sahip olan saat modelleri, 3 metreden 1000 metreye kadar su geçirmezlik özelliği sağlıyor. Sadece el ve yüz yıkarken su geçirmeyecek şekilde tasarlanan seçeneklerin yanı sıra dalışlarda kullanabileceğiniz kol saati modelleri de bulunuyor. Aynı zamanda kol saati modelleri marka ve özellik seçeneklerine göre farklılık gösteriyor. Yüzlerce seçeneğin yer aldığı kategoride farklı bir fiyat yelpazesi söz konusu oluyor.