Ürün Bulunamadı.

Dijital oyunlar, teknolojinin her yıl gelişmesi ile birlikte günümüze kazandırmış olduğu internet platformu üzerinden satın alınabilir ürünlerdir. Zaman geçtikçe geleneksel eski oyunların yerini artık yeni nesil olan dijital ürünler almıştır. Dışarıdan satın alımların önüne geçen dijital oyunlar ile yüklü CD'lerin yerine yeni nesil ürünleri olan tek bir tıklama ile kolayca bilgisayarınıza oyun yükleyebilirsiniz.
 

Dijital Oyun Türleri

 

Günümüzde bilgisayarda vakit geçiren çoğu bireyin oyun oynamaktan keyif aldığı biliniyor. Her birey kendi tarzına uygun oynayacağı farklı kategorilerde oyunları tercih eder. Dijital oyunlarda ise her kullanıcıya uygun olacak şekilde ayrılmış birçok özellikte oyun türleri bulunmaktadır. Bu türlerden en çok tercih edileni masaüstü oyunlarıdır. Masaüstü oyunları, bilgisayarların varlığından beri sürekli gelişmekte olan bir türdür. Klasik ve kolay bir kullanım mekanizması olan masaüstü oyunları; fare, klavye, direksiyon gibi harici ekipmanlar ile kontrol edilebilirler. Kullanıcının genelde kendini en rahat hissettiği ve keyif aldığı bir türdür.
 
Bilgisayarların internet bağlantısı üzerinden oynayabileceği bir diğer dijital oyun türü olan Çevrimiçi (Online) oyunlar tek oyunculu veya çok oyunculu olarak oynanabilmektedir. Online oyunların birçok türü olan bu kategorilerde; TPS, FPS, RPG, MMORPG, MOBA gibi geniş dünyalardan her kullanıcıya uzanan türleri mevcuttur. Oyun sever her bireyin vazgeçilmezi olacak birçok oyunu barındıran özellikte Online oyunlarda mevcuttur. Aksiyon, hız, macera, açık dünya, silah, rol yapma gibi birçok kategoriye ayrılan her bireyi memnun edecek oyunlar bulunmaktadır.
 
Günümüzün en vazgeçilmezi ve ekstra kolay ulaşılabilirliği ile tabii ki Mobil Oyunları unutmamak gerek. Her türlü akıllı cihazda erişebilecek telefon, tabletlerde oynanabilecek türleri barındırmaktadır. Keyif almak ve mutlu zaman geçirmek istediğiniz her an yanınızda taşıyabileceğiniz ekranlardan ibarettir. Fazlasıyla geniş kategorilere ayrılan mobil oyunlar her türlü bünyeye, yaş aralığına ve cinsiyete uygun kategorileri mevcuttur. Evde kaldığımız bugünlerde çocuklar için eğitici oyunlar günümüzün en gözde oyunları arasında yer alıyor.
 
Günlük yaşantınızda karmaşadan ve sıkıntıdan uzak kalmak istediğiniz her an oynayabileceğiniz gündelik oyunlar mevcuttur. Basit kullanımı ve çok fazla ayrıntı içermeden oynanabilirliği ile her kullanıcıya uygun oyun türüdür. Günlük yaşantınızda boş kaldığınız; evde, toplu taşıtta, dışarıda keyif almak istediğiniz her an bir tık uzağınızda olan oyunlardır.

 

Dijital Oyun Seçerken Bilmeniz Gerekenler

 

Günümüz çağında her çeşidin artması ile oyun türleri de haliyle çoğalmaktadır. Dijital oyunlar oldukça geniş yelpazeye ayrılmış kategorisi olan ürünlerdir. Birbirinden eğlenceli oyunlar arasında seçim yapmak zorlayıcı olabilir. Bu durumun üstesinden gelmek için yapılması gereken şey kendi tarzınızı ve keyif alacağınız türdeki oyunları keşfederek oynarken kendinizi mutlu hissedeceğiniz oyunlara yönelmektir.
 
Yeni başlayanlar için bazı oyunlar zor ve karmaşık gelebilir. Bu durum can sıkıcı olmaması için başlarken gündelik oyunları tercih edebilirsiniz. Bu kriterlerin yanı sıra oyunların cihazlarınıza uyumlu olması oynayabilmeniz açısından en önemli kriterdir. Sistem bilginizi öğrendikten sonra size uygun olan oyunu oynayabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken unsur oyun grafiklerinin sisteminize uyumluluğu ve gerekli özellikteki gereksinimlerini karşılamasıdır. Yüksek kalitedeki oyunları düşük sistemli bilgisayarda oynarken keyfiniz kaçabilir. Bu gibi durumlarda hem kendi canınızı sıkmadan hem de bilgisayarınızı yormayacak sisteminize uygun oyunları tercih etmeniz önerilir.

 

Dijital Oyun Fiyatları

 

Her türlü satın alım sırasında ürünün yanında önemli detay olan kısmı fiyatıdır. Tüm kullanıcılar için alacağı ürün hem kaliteli hem de bütçesine uygun olması istenilir. Oyun türlerinin her kullanıcıya hitap etmesi için fiyat aralıklarının geniş ve türlü kullanıcıya kitlelerine hitap etmesi gerekir. Dijital oyun satın alımından önce oyunun içeriğinden çok fiyatı da dikkat çeken önemli bir parçası olur. Bilgisayar oyunlarının fiyatları oyunun kalitesinden dil seçeneklerine kadar her türlü ayrıntıya göre değişkenlik gösterir. Oyunların oynayabileceğiniz ekipman türlerine göre de fiyatta farklılık görülebilir. Örneğin bir oyunu klavye mouse ile oynayabilirken direksiyon seti ile oynanabilir oyunlarda fiyat artışı görülmektedir.
 
Yüksek fiyatlı oyun ürünlerinin yanında ucuz dijital bilgisayar oyunları da mevcuttur. Bu sayede her türlü kullanıcının rahatlıkla erişip keyif alacağı oyunlar mevcuttur. Sizlerde bu kategorilerde tüm seçenekleri inceleyerek tarzınıza ve bütçenize uygun dilediğiniz oyunları tercih edebilirsiniz.