My Evilla Açık Gri Peluş Seccade Gül Kokulu Tesbih Hediyeli

52% 343,00 ₺

165,67 ₺

Ücretsiz Kargo

Katlanabilir Halı Seccade

3% 328,29 ₺

318,49 ₺

Ücretsiz Kargo

My Evilla Bej Krem Peluş Seccade Gül Kokulu Tesbih Hediyeli

52% 343,00 ₺

165,67 ₺

Ücretsiz Kargo

My Evilla Beyaz Peluş Seccade Gül Kokulu Tesbih Hediyeli

52% 343,00 ₺

165,67 ₺

Ücretsiz Kargo

My Evilla Antrasit Peluş Seccade Gül Kokulu Tesbih Hediyeli

52% 343,00 ₺

165,67 ₺

Ücretsiz Kargo

My Evilla Siyah Peluş Seccade Gül Kokulu Tesbih Hediyeli

52% 343,00 ₺

165,67 ₺

Ücretsiz Kargo

My Evilla Gri Kırçıllı Peluş Seccade Gül Kokulu Tesbih Hediyeli

52% 343,00 ₺

165,67 ₺

Ücretsiz Kargo

My Evilla Peluş Seccade Gül Kokulu Tesbih Hediyeli

52% 343,00 ₺

165,67 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Seccade Fiyatları

Namaz kılmak, dini bütün Müslümanlar için en önemli ibadetlerden birisidir. Seccade, namaz kılarken temiz yere secde etmek ve oturmak için kıble yönünde yere serilen, üzerinde bir kişinin namaz kılabileceği büyüklükte halı, kilim ya da kumaştan yaygı, namazlık olarak tanımlanır. 

Namaz kılmak ile gönüllere huzur, kalplere mutluluk dolmasını sağlar. Namaz kılmak yaratıcımız Allah'ın farz kıldığı, onun tarif ettiği ideal kul olma yolunda vazgeçilmez ibadetlerden birisidir. Müslümanlığın en önemli farzlarından birisi olan namaz kılmak için, namaz kılınacak yerdeki ortam temizliğine dikkat etmek her Müslümanın en önemli görevlerindendir. Seccade, namaz için özel olarak üretilmiş yaygılardır ve namaz kılarken, temizlik ve hijyen sağlayarak ibadetinizin daha sağlıklı gerçekleştirilmesine katkı sağlar.  Seccade kullanarak namaz kılmak hem temizlik ve hijyen için, hem de namazın hidayetini arttırmak anlamında Müslümanlar için değerlidir. Seccade Müslümanlar tarafından sadece ibadet için kullanıldığından, diğer kullandığınız günlük eşyalara göre daha temiz olacak ve gelenek ve ananelerimize göre Müslümanlara namaz kılmanın faziletlerini daha derinden hissettirecektir.

Seccade Çeşitleri

Sitemizde, Müslümanların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte seccade modelleri bulunmaktadır. Namaz kılmak gönül ile yapılan bir ibadet olduğundan namaz kılarken Müslümanların her birinin tercih edebileceği değişik özellikli seccadelerimiz mevcuttur. Değişik renk, desen, ebat farkları bulunan seccadelerimiz saydığımız özellikleri de dikkate alınarak fiyatları bakımından da kategorize edilmiştir. Seccadelerimiz, en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmektedir, bu vesileyle uzun süre hiçbir yıpranma, deformasyon olmadan rahatlıkla kullanmanıza olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. 

Sitemizde sizin beğeninize sunduğunuz seccadelerin tamamı kalite kontrolü yapılmış, yıllarca yıpranmadan kullanabilmenize olanak sağlayacak şekilde üretilmiştir. Ayrıca imalatında kullanılan malzemelerin niteliği, seccadeleri saklarken de zarar görmeyecek şekilde koruyacak, uygun saklama koşullarında saklamanız sayesinde çok uzun yıllar kendisini koruyup tekrar tekrar kullanmanıza olanak sağlayacaktır.

Amacımız müminlerin aradıkları tüm malzemelere en kolay ve en uygun fiyatlarla ulaşabilmesini ve temin etmesini sağlayabilmektir. Sitemizde bulunan tüm ürünlerin kalitesi ve özelliklerinin yanında fiyatlarının da tüm Müslüman kardeşlerimizin kolaylıkla satın almasını sağlayabilecek nitelikte olmasına özen gösterdik, bu nedenle seccade fiyatlarımız oldukça uygundur, seccade üretim sektöründeki en nitelikli, fiyatı en uygun seccadelere sitemizden rahatlıkla ulaşarak, kolayca temin edebilirsiniz. Tüm Müslüman kardeşlerimizin, huzur içinde aşkla ibadetlerini yerine getirmelerini niyaz ederiz.