3Lü Tenis Topu

129,99 ₺

Ücretsiz Kargo

Tenis Topu Antrenman Sarı 3 Adet Birden Köpek Dişleme Topu Oyun T

37% 186,09 ₺

117,49 ₺

2 Li Masa Tenisi Raketi Seti -- 3 Adet Tenis Topu

1% 29,39 ₺

29,16 ₺

Stokta Yok

Tenis Topu Fiyatları

Günümüzde en çok tercih edilen sporlardan biri olan tenis aynı zamanda hızlı kilo vermek için de tercih edilmektedir. Tenis topu isminden de anlaşıldığı üzere tenis oynamak için tasarlanmış bir top çeşididir. Boyu ortalama 6-7 cm büyüklüğünde yapılmıştır. Yapımı esnasında kullanımı rahat olması ve gözle görülebilmesi açısından sarı renk kullanılmıştır. Bazı toplar renkli olarak da üretilir. Genellikle antrenman topları 3 renk şeklinde üretilmektedir. Profesyonel tenisçiler genellikle sarı rengi daha rahat ayırt edebildikleri için bu rengi tercih ederler. 

Tenis Topu Özellikleri 

Tenis topu kolay zıplamaları ve gelecek darbelere daha dayanıklı olabilmesi adına lastikten üretilir. Aynı zamanda görüntü açısından hoş bir duruş sergileyen tenis toplarının üstü lifli yapısı sayesinde keçe ile kaplanmaktadır. Keçe hem zarar görmesini engeller hem de elden kaymasını olanaksız hale getirmektedir. Farklı firmaların farklı şekillerde ürettiği tenis topları vardır. En çok tercih edilenler ise Wilson markalarıdır. Hem kalite hem de fiyatları anlamında yüksek olan bu toplar uzun süren kullanım sağlar. 

Tenis Topu Temini

Toplar genellikle özel plastik kutuları içerisinde 3, 6, 12 ve 100’lü paketler halinde satılmaktadır. Kullanılmayan topların daha rahat saklanabilmesi için üretilen bu kutular su geçirmez özellikleri sayesinde küflenmeyi de önlemektedir. Keçe sıvıya maruz kaldığı zaman ağırlaşacağından istenilen verim alınamaz bundan dolayı tenis maçları kapalı alanlarda ya da kuru havalarda yapılmalıdır.