Ürün Bulunamadı.

Hava Kabarcıklı Zarf Fiyatları

Günlük hayatımızın her yerinde kullandığımız bazı ürünler vardır. Farkında olmadan ihtiyaç haline gelen ve çeşitleri ile birden fazla seçenek sunan bu ürünlerden iş yerinde en fazla ihtiyaç duyulanı zarflardır. Ciddiyet belirtmek ya da eğlence amaçlı üretilen zarfları her renk ve desende bulmak mümkündür. Fakat hava kabarcıklı zarf kullanım alanları açısından kısıtlı bir kullanıma sahip olduğu söylenebilir. Toplu halde ya da tek olarak da satın alınabilinir. Zarfların diplomatik olanları daha çok resmi kuruluşlar tarafından kullanılır.  Farklılık arayanlar için kokulu ve ya renk değiştiren özellikleri ile birçok zarf türünü de piyasada bulmak mümkündür. 

Zarf Türleri

Zarflar dikdörtgen ya da kare yapıları ile rahatlıkla içine katlayarak ya da düz şekilde kâğıtların koyulabilmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda yapışkan kısmının hafif su ile teması halinde kolaylıkla kapatılır. Kendinden yapışkanlı olanları da piyasada bulmak mümkündür. Hava kabarcıklı zarflar genellikle saman renginden yapılır ve gizli gönderi ve paketleme yapmak için kullanılır. 

Güvenilir Ve Sağlıklı Ürünlerdir 

Üzerinde herhangi bir şeffaflık olmadığından içinde olanı zarfı yırtmadan görmek mümkün olmaz. Bu yüzden güvenilirdir. Aynı zamanda hava kabarcıklı olmalarının nedeni içine konulabilecek herhangi bir ürünün hava almasını sağlamak için yapılan gözle görülmeyen deliklerin bulunması ilgi çekmektedir. Uzun süre kullanılabilinir. Toplu ya da tekli olarak satılır. Aynı zamanda organik materyallerden yapıldığı için geri dönüşümlüdür.