Ürün Bulunamadı.

Çalışma İstasyonu Ürünleri Fiyatları

Sağlıklı ve zinde olmak için yapılması gereken şeylerin başında spor gelir. Herkes sporu yaşamının bir parçası haline getirmelidir. Kimileri sporla daha profesyonel şekilde uğraşırlar ve vücut geliştirme alanına yoğunlaşırlar. Bu kişilerin antrenmanlarında birden fazla vücut geliştirme aletleri ile çalışmak gerekebilir. Bu durum oldukça zordur. Arka arkaya ve zor olan hareketler için çalışma istasyonu ürünler tercih edilir. Bu sayede istenen egzersizleri sürekli alet değiştirmeden yapmak mümkündür.

Çalışma İstasyonu Avantajları

Çalışma istasyonu tek bir makinede birden fazla işlevsel spor aletinin bulunduğu bir üründür. Özellikle spor salonlarında sıklıkla kullanılır. Yeteri kadar alanı olan kişiler bu ürünlerden ev rahatlığında da faydalanabilirler. Çalışma istasyonu ürünler ağır ve sabit olan ürünlerdir. Yapılan egzersiz ne kadar zor olsa da bu aletler yerinden kıpırdamazlar. Bu sayede güvenli bir çalışma alanı sunarlar. Arka arkaya pek çok farklı hareket yapılmasına olanak sağlarlar. Ayrıca bu hareketler tek istasyonda yapılır yani bir sürü farklı alet kullanılmasına gerek kalmaz. 

Çalışma İstasyonu Setleri

Çalışma istasyonu ürünler genelde set olarak satılan ürünlerdir. Bu sayede pek çok ayrı parça alınmasına gerek kalmaz. Kurulu halde olan ebatları ve sahip oldukları ağırlıklar bellidir. Bu bilgiler sayesinde istasyonun nerede kullanılacağı net bir şekilde belirlenebilir. Çalışma istasyonu setlerinde aynı anda birden fazla kişi, değişik hareketlerle çalışabilmektedir. Neredeyse tüm modellerde ağırlık kaldırma, halat çekme, göğüs, sırt, omuz, bacak, karın çalıştırma, bacak uzatma, chest press, yandan kalkma, biceps curl ve daha pek çok egzersiz yapılabilir.