Ürün Bulunamadı.

Filtre Seti & Aparatları ve Fiyatları

Araçlarda bazı aparatlar hayati önem taşımaktadır. Bu aparatlar yanında bakım setleri de insanların ihmal etmemesi gereken ürünler arasında yer alıyor. Filtre seti & aparatları sayesinde araçlar daha kusursuz bir şekilde çalışma imkânı bulabiliyor. Hemen her araç modeline uygun olarak satışa çıkarılan filtre setleri farklı aparatları içinde bulunduran son derece zengin setlerdir. 

Volskwagen Golf 6 TSI 3’lü Filtre Seti

Volskwagen golf 6 seti 2010-2013 yılları arasını kapsayan modeller için tasarlanan filtre setidir. Set içerisinde yağ filtresi, aktif karbonlu polen filtresi ve hava filtresi bulunuyor. Periyodik bakım için son derece ideal bir üründür. Üretici firması ise MAnn Alman firmasıdır.

Fiat Punto 1.4 3’lü Filtre Seti

Fiat araçlar için tasarlanmış olan bakım setlerinden biri de Fiat Punto 1.04 filtre setidir. Düzenli bakım yaptırmayı seven insanlar bu filtre setlerini çok rahat bir şekilde kullanabilirler. İçerisinde hem hava filtresi hem yağ filtresi hem de polen/ klima filtresi bulunuyor. 

Ford Focus Yağ Bakım Setleri

Ford Focus araçların bakımı için kullanılan yağ bakım setleri son derece kullanışlı olan setlerdir. Bu setler genelde 2004- 2006 yılları arasındaki modeller için uygun olan yağ bakım setleridir. İçerisinde motor yağı, hava filtresi, yağ filtresi bulunmaktadır. Bakım setleri online olarak satın alabileceğiniz ürünlerdir. Bu ürünleri dilerseniz kapıya teslim şeklinde sipariş verebilirsiniz.