Ürün Bulunamadı.

Somun Sıkma Makinası Fiyatları

Gelişen internet ortamından dolayı artık birden fazla ürünü demonte şeklinde satın almak mümkün olmaktadır Bunun dışında yeni kurulan yuvalarda en fazla ihtiyaç duyulan şeylerden biri de vidalama gerektiren her türlü kurmalı eşyaların zahmetsizce kurulması olmaktadır. Bunun için birçok yöntem varken bazı durumlarda ihtiyaç duyulan elektrikli el aletlerinin arasında somun sıkma makinesi gelmektedir. Kullanılacak eşyaların veya vidalanması gereken birçok yerde insan gücü kullanmak hem çok yorucu hem zaman alan bir süreç olduğundan bu kurtarıcı alet bireyin imdadına koşar. Akülü yani şarjlı olarak da kullanılan somun sıkma makineleri hem bakım gerektirmez hem de hızlı şekilde sonuca ulaşmanızı sağlayacak şekilde üretilmiştir.

Somun Sıkma Makinesinde Seçenekler

Kullanılacak yere göre farklı şekilde çeşitli volt ve büyüklükte üretilen somun sıkma makinesi aynı zamanda akülü ve şarjlı olarak kullanılır. Bu aletler kişinin tamamen ihtiyacına bağlı olacak şekilde kullanılır. Uzun seneler kullanımlar için daha büyük ve yüksek voltlu makineler tercih edilmelidir. Fakat evde ufak işler için kullanılacaksa daha düşük ve küçük modeller kullanmak daha uygun olacaktır. 

Kaliteli Somun Sıkma Makineleri

Somun sıkma makinelerinin yaptığı iş sadece gücüne göre belirlenen vidaların sıkılmasını sağlamasıdır. Bunun dışında delik açma ya da çivi çakma gibi özellikleri bulunmaz. Satın alınırken dikkat edilmesi gereken özelliklerden biride budur. Diğer makinelere göre daha düşük ayarda sessiz çalışan aletlerdir.