Çiçek İşlemeli Kız Bebek Kapüşonlu Mont 18-24 Ay

342,98 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Bebek Mont Modelleri ve Fiyatları

Bebekler için dış giyim ürünü seçimi her zaman çok önemlidir. Bu dış giyim ürünleri içerisinde bebek mont modelleri de büyük bir önem taşıyor. Kış aylarının sert soğuk havalarında bebeklerin üşütmemesi için mutlaka bulunması gereken kıyafetlerdir. Bebek mont modelleri oldukça geniş bir skalaya sahiptir. Bu ürünlerde kalite önemi olduğu kadar bebeğin üzerine olacak beden numarası da son derece önemi bir detaydır. Bebekler için hazırlanan montlar oldukça fazla modele sahiptir.

Kapüşonlu Bebek Montlar

Kış mevsiminde bebekler için en çok satın alınan bebek kıyafetlerinden biri de kapüşonlu mont modelleridir. Bu modeller bebekler için oldukça iyi modellerdir. Çünkü kış aylarında soğuktan koruduğu gibi bebeğin baş kısmının da soğuk almasını engelleyecektir. Montun iç kısımlarında bulunan müflon soğuğu tamamen dışarıda bırakarak bebeği korumaya almaktadır. Bu ürünlerde kapüşon kısmı monttan çıkarılabiliyor.

Farklı Renkte Bebek Mont 

Bebek montları renk olarak da son derece geniş bir çeşit sunmaktadır. Bebeklere özel tasarlanan bu ürünler soğuğa karşı dayanıklı olduğu gibi göze de hitap eden ürünlerdir. Bebek montlarında renkler genel olarak kız veya erkek bebek olarak ayrıma tabi tutuluyor. Kız bebekler için kırmızı, pembe, yeşil ve sarı gibi canlı renkler tercih edilirken erkek bebekler için siyah, mavi, kahverengi, lacivert ve bordo gibi renkler tercih ediliyor. Kaliteli kumaş yapısı ile bu montlar bebekleri büyüyene kadar idare eden ürünlerdir.