Ürün Bulunamadı.

Kâğıt İmha Makinesi Fiyatları

Birçok iş yerinde görülmeye alışık olunan makinelerden birisi de kâğıt imha makinesidir. Farklı modellerde üretilen bu makinelerin özellikleri de birbirinden farklı oluyor. İşletmeler kendi kullanım kapasitelerine göre kâğıt imha makinesi tercihi yapabilirler. Her makinede farklı kullanım özellikleri olduğu için kullanım kılavuzlarının da mutlaka okunması gerekiyor. 

Kâğıt İmha Makinesi Modelleri

Bu ürünlerde birbirinden farklı markanın üretimleri bulunuyor. Sessiz çalışma ortamları için son derece uygun olan makinelerdir. Ofis makineleri içerisinde kullanımı çok uygun bir üründür. Bu makineler arasında cd kesme özelliği olan makineler de bulunuyor. Atık için kendi atık kovası bulunuyor. LED göstergesi olan bu cihazların işletim durumunu görme imkânınız vardır. Atık kovasında bulunan atıkların durumunu görmek için atık penceresi bulunuyor. Aynı zamanda çıkarma kapağı kısmından rahatlıkla atık kovasını çıkarabilirsiniz. Boşaltımı kolay ürünlerdir. Bu makinelerde kâğıt, cd, kredi kartı ve ataç gibi birçok malzemeyi kesip imha edebilirsiniz. 

Mektup Açacağı Modelleri

Ofislerde çok kullanılan ürünlerden birisi de mektup açacağı modelleridir. Bu ürünler standart büyüklükte olan iş zarflarını rahat bir şekilde açmaya olanak tanır. Aynı zamanda kaymaz kauçuk emmepabucu makineyi yerinde tutma özelliği vardır. Düşük gürültülü çalışma kapasitesi vardır. Parmakları korumak için bıçak haznesi kapalı olarak tasarlanmıştır. Zarfları otomatik şekilde açan bir ofis aparatıdır. Dayanıklı bir üründür ve kolay kolay yıpranma göstermez.