Adasea 5027 Erkek Çocuk Lycralı Şort Mayo-3-4 Yaş

58,80 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Deniz Şortu & Slip Mayo Fiyatları

Erkek çocuklarının denize gittiklerinde giyebilmeleri için üretilen çok fazla mayo ve şort modeli bulunuyor. Deniz şortu ve slip mayo modelleri arasında renk ve desen seçenekleri son derece geniştir. Tasarımlar oldukça şıktır. Deniz ortamında çocukların suya rahatlıkla girebildikleri ve plaj ortamında rahat hareket edebildikleri mayo çeşitleridir. Bu ürünler farklı şekillerde satışa sunuluyor. Deniz şortu olarak sunulan tasarımlar yanında slip olarak tasarlanan mayolar da sevilen modeller arasındadır.

Desenli Deniz Şortu Modelleri

Belden lastikli olan deniz şortu modelleri farklı desenlerde tasarlanan ürünlerdir. Son derece hoş bir duruşu vardır. Farklı yaş gruplarına özel olarak üretilen şortlardır. Mavi, lacivert, siyah gibi renk seçenekleri vardır. Diz üstü boyda olan bu şortlar denizden çıktıktan sonra hızlı şekilde kuruma özelliğine sahiptir. 

Erkek Çocuk Mayo Modelleri

Denizde erkek çocukları için çok tercih edilen erkek mayo modellerinden birisi de slip tasarımlardır. Kenar kısımlarından lastikli olan bu ürünler rahat bir şekilde denize girme imkanı veriyor. Mavi ve siyah gibi renklerin karmasından meydana gelen mayolardır. Güneş altında hızla kuruyarak çocukların rahat etmesini sağlayan bir üründür. Plaj giyim olarak bu modellerden rahatlıkla yararlanabilirsiniz. Online olarak satışa çıkarılan erkek çocuk mayoları ve deniz şortları kapıya teslim şeklinde gönderiliyor. Paket içerisinde gönderilen ürünler oldukça sağlıklı ürünlerdir ve erkek çocuklarının rahat etmesine yardımcı mayo modelleridir.