Üç Katlı Ayarlanabilir Şişme Ortopedik Boyun Seyahat Yastığı

207,66 ₺

Ücretsiz Kargo

Tek Kişilik Şişme Yatak Çeşitleri ve Fiyatları

Portatif özelliğe sahip şişme yataklar pratik kullanım nedeni ile her ortam için oldukça ideal ürünlerdir. Yatmanın zevke dönüştüğü yataklar hem günlük yaşamda hem de özel durumlarda güvenle kullanılabilir. Uyumayı sevenlerin rahatlıkla tercih edebileceği yataklar şişme özelliği sayesinde üstün performans sağlar. Zemin ile bağlantıyı tamamen kesen şişme yataklar oldukça yumuşaktır ve kesintisiz bir uyku sağlar.  Tek kişilik, çift kişilik ve çocuklar için özel olarak tasarlanan şişme yatak modelleri ihtiyaca uygun olarak tercih edilerek güvenle satın alınabilir. Çift ve tek kişilik şişme yatak modelleri çevre dostu olması nedeni ile de ilgi gören ürünler arasında yer almaktadır.

Kamplar İçin Portatif Kamp Yatakları

Kampı tutku haline getirenler için ideal bir performans sunan kamp yatakları katlanabilir özelliğe sahiptir bu nedenle rahatlıkla taşınabilir. Oldukça hafif olan dokusu, havasının indirilmesi ile küçültülerek katlanır ve özel mekanizması sayesinde sırta taşımaya uygun hale getirilir. Neon renkler ile tasarlanan yataklar dış etkilere karşı oldukça dayanıklıdır. Sert plastik olması nedeni ile yırtılma ve delinmelere karşı üstün performans sağlar. Her türlü hava koşuluna uygun olan kamp yatakları her koşulda güvenli kullanım isteyenler için oldukça güzel bir tercih olur.

Çocuklar İçin Şişme Yataklar

Çocuklar için özel olarak üretilen yataklar küçük ebatları nedeni ile rahatça taşınabilir. 52x30x8 ebatlarına sahip yataklar suya karşı da oldukça dayanıklıdır bu nedenle çocuklarda güvenli bir kullanım fırsatı sunar.