İsuzu D-Max 2006-2012 Şnorkel Kiti

1.988,30 ₺

Isuzu D-Max 2012-2014 Snorkel

2.679,51 ₺

Defender 2020+ Snorkel

8.488,33 ₺

Ücretsiz Kargo

Şnorkel Sup Deniz Seti

117,99 ₺

Ücretsiz Kargo

Full Face Şnorkel Dalış Maske Tam Yüz Anti-Sis Ve Sızıntı L/xl (551583985)

471,28 ₺

Ücretsiz Kargo

Maske & Şnorkel Fiyatları

Yaşantımızın en önemli malzemeleri arasında maske & şnorkel ürünleri yer alıyor. Kalitesi ve dayanıklılığı sayesinde tercih edilen maskeler ve şnorkeller bu sayede tüm illerimiz üzerinden de yoğun olarak tercih ediliyor. Kullanımı son derece basit olan bu kaliteli su gereçleri bu sayede zorluk çekmeden kullanabilirsiniz. Profesyonel dalış yapanlar tarafından da tavsiye edilen kaliteli maske ve şnorkel modellerini ucuz fiyat tarifesinden satın alabilirsiniz.

Maskelerin Ve Şnorkellerin Özellikleri Nelerdir?

Geniş özelliklere de sahip olan maske ve şnorkel modelleri silikon bir yapıya sahiptir. Bu sayede ürünlerin cildinizi tahriş etmesi söz konusu değildir. Titan yapılı cam özelliğine de sahip olan maskeler ve şnorkeller bu sayede su altı süreci boyunca rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Geniş renk tonlarına da sahip olan maskeler ve şnorkel modellerinden bu sayede dilediğiniz renk tonundan sipariş verebilirsiniz. Bununla birlikte bu profesyonel su ürünlerinden 2019 yılına özel kampanyalı fiyat tarifesinden de sipariş verebilirsiniz. Her yaştan bireylere hitap eden maske ve şnorkel modellerini tercihiniz doğrultusunda tekli veya set halinde de sipariş verebilirsiniz.

Geçmiş dönemlere oranla bugün daha ucuz fiyata satılan maskeler ve şnorkeller sayesinde suyun derinliklerinde eşsiz bir süreç geçirme imkânı bulabilirsiniz. Tüm cilt tipleriyle kusursuz bir biçimde uyum sağlayan maskeleri ve şnorkeller sayesinde su altı dünyasını sağlıklı bir şekilde keşfedebilirsiniz.