Ürün Bulunamadı.

Pul Yem Fiyatları

Akvaryum bakımında ve balıkların sağlıklı bir şekilde gelişmelerinde en etkili olan kıstaslardan biri seçilen yemlerdir. Kullanılan balık yemlerinin balıklar açısından besleyici olması çok önemlidir. Bununla birlikte akvaryumu fazla kirletmeyen yem çeşitlerini kullanmak gerekir. Oldukça fazla balık yemi çeşidi olmakla birlikte oldukça sık tercih edilenlerden biri pul yemlerdir. Pul yemler özel içeriklere sahip olan, hem balıklar hem de akvaryum açısından ideal olan yemlerdir. 

Renklendirici Özellikteki Pul Yemler

Akvaryum balıklarının en sevilen yanlarından birisi onların oldukça canlı renklere sahip olmalarıdır. Renklendirici özelliğe sahip olan pul yem çeşitleri sayesinde balıkların renkleri çok daha fazla ortaya çıkar. Doğal olan renk maddeleri ile zengin bir içeriğe kavuşturulmuş olan bu yemler balıklar için tamamıyla sağlıklıdırlar. Vitamin ve mineral bakımından istenilen içeriğe sahiptirler ve balıkları hem beslerler hem de onların muhteşem renklerini daha çok ortaya çıkarırlar. 

Bitkisel Olan Pul Yemler 

Daha çok tropikal türdeki balıklar için ideal olan yemlerdir. Yemin yapımında bitkisel formlara daha çok önem verenler bitkisel pul yemlerini tercih ederler. Bitkisel yemler balıkların ihtiyaç duyduğu vitamin, mineral ve bitkisel beslenme desteğini sunarlar. Bu sayede balıklarda istenilen büyüme ve gelişmeye rahatlıkla ulaşılabilir. 

Nasıl Kullanılmalıdır?

Pul yemler az miktarlarla sunulması gereken yemlerdir. Belli bir miktar yem su üzerine bırakılır ve bırakılan yemleri balıkların yemesi beklenir. Daha sonrasında duruma ve balık sayısına göre ilave bir besleme sağlanabilir.