Akvaryum Kumu 2.5 Kg

147,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Akvaryum Kumu Fiyatları

Balık beslemeyi sevenler için en ideal tercih evde akvaryuma sahip olmaktır. Evde her çeşit balığın beslenmesini mümkün hale getiren akvaryumlar için de birbirinden farklı görsel ürünler satışa sunulur. Akvaryumu canlandırmak ve balıkların yaşam alanlarını daha renkli hale getirmek için tercih edilen ürünlerin başında akvaryum kumu gelir. Hepsi birbirinden farklı akvaryumu çeşitleri arasından akvaryuma uygun olan ürünler tercih edilerek akvaryumlarda kullanılabilir. Özellikli taşların bir araya gelmesi ile elde edilen çakıl taşları dekorasyonun yanı sıra balıklara olan faydası ile de tercih edilmektedir.

Akvaryum Dekorasyon Ürünleri

Akvaryumlarda görselliği artırmak adına birçok farklı obje kullanılmaktadır. Suya dayanıklı malzemelerden üretilen bu dekorasyon ürünleri ile akvaryumlar birbirinden güzel tasarımlara sahip olur.  Misk doğal taşları, kuvars taş modelleri, beyaz kum çeşitleri, dolomit taşlar gibi farklı taş çeşitleri akvaryumlarda kullanılmak üzere özel olarak üretilmektedir. Buna ek olarak akvaryum için satışa sunulan seramik karidesler, batık gemi dekor ürünleri, dekor fıçı küpleri, seramik kaya modelleri, ikili fıçılar, Dragon Stone kaya parçaları, çöl kütüğü çeşitleri, seramik vazo modelleri gibi dekor ürünleri de online alışveriş seçenekleri ile güvenle tercih edilebilir.

Akvaryumlara Renk Katan Dekorasyonlar

Akvaryumlarda farklılık yaratmayı ve renkli olmayı sevenler için birbirinden farklı renkli ürün seçeneği bulunmaktadır. Rengârenk taş seçenekleri zeminlerde farklı görünüm elde etmek isteyenler için ideal bir tercihtir. Satışta yer alan birçok ürün aynı gün teslimat garantisi ile güvenle satın alınabilir.