Ürün Bulunamadı.

JBL bluetooth kulaklıklar ile kablosuz özgürlüğü yaşayın. Tercihinizi tek yönlü kulaklık veya çevrimiçi el cihazlarından veya spor telefonlarından kullanın, Bluetooth bağlantısı teknolojisinin faydalarının keyfini çıkarın. JBL Bluetooth kulaklık kullanımı, kablosuz tasarım, rüzgar gürültüsü koruması, birinci sınıf ses kalitesi ile hareket halindeyken aramalar yapmak ve müzik dinlemek çok kolaydır. 

Bluetooth kulaklıklar dayanıklı bir tasarıma sahiptir ve günlük kullanım için geliştirilmiştir. Hem iş hem de eğlence için idealdir. 

JBL Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Ürün kontrol panelinin anahtarı ile, telefonunuzu cebinizden çıkarmadan işlem yapabilirsiniz. Örneğin, ses açılış düğmesine 2 saniye bastığınızda sonraki şarkıya; ses azaltma tuşuna 2 saniye bastığınızda önceki şarkıya geçer. 

Ortadaki tuşa 2 saniye basıldığında ise, Siri ya da Google Asistan’ı akit hale getirir. 16 saat şarj ile kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. 2 saat içinde tamamen şarj olmasına rağmen, 5 dakikalık şarj ile yaklaşık 1 saat kullanmanızı sağlar. 

Aynı anda iki cihaza bağlanabilirsiniz. İlk cihaza bağlandıktan sonra ikinci cihaza bağlanmak için ses açma tuşu ile Play tuşuna 2 saniye basılı tutunca ikinci cihazla da bağlantı kuruluyor. Bu özellik bu fiyattaki birçok cihazda mevcut değildir. Bu nedenle, bu kulaklığı seçmek için bir nedenimiz daha var.

Bluetooth Kulaklık Avantajları 

Bluetooth kulaklık çeşitleri, kablosuz tasarımlarıyla daha rahat bir kullanım sağlar. Onlar sayesinde hem müzik dinleyebilir hem de kablo sorunu olmadan istediğiniz şekilde hareket edebilirsiniz. Klipsli modeller, tüm giysilere kolayca bağlanabilir. Ses ayarları düğmesi sayesinde, istediğiniz seviyede görüşme yapabilir veya müzik dinleyebilirsiniz. Yeni bir kulaklık seti satın almak istiyorsanız veya bu konudaki en son teknolojiyi kullanmak istiyorsanız, her bütçe için uygun olan farklı modellerle ihtiyaçlarınıza göre bir kulaklık seçebilirsiniz.

  • Kablosuz olmaları sayesinde daha rahat bir kullanım sunarlar.
  • Koşu ve diğer spor aktiviteleri için idealler.
  • Dilediğiniz an farklı cihazlara kolayca bağlanabilirsiniz. 
  • Kablosu olmadığı için bozulma veya aşınma gibi sorunlar da yaşatmaz.
  • Cihazların kulaklık girişi veya şarj soketinin bozulma olasılığını düşürür. 
  • Kulaklık girişi olmayan cihazlar için uygundur.
  • Aynı anda hem müzik dinleyebilir hem de telefonunuzu şarj edebilirsiniz.
  • Ter ve su damlacığına karşı dayanıklı olduğu için sporda ve yağmurda güvenle kullanılabilir.

Bütün Cihazlarla Uyumluluk

Bluetooth kulaklık modellerinin, hangi bluetooth versiyonunu desteklediği de oldukça merak edilmektedir. Kulaklık seçerken, tüm sürümlere uygun bir model alabilirsiniz. İki mikrofonlu ve şarj edilebilir özellikte olan bu kulaklıklar herkesin özel ihtiyaçlarına hitap eden farklı modellere sahiptir. Aynı zamanda bluetooth bağlantısı kablolu bağlantıya göre daha esnek bir kullanım alanı sunduğundan farklı telefonlara ve diğer cihazlara uyum sağlar.

JBL Bluetooth Kulaklık Modelleri

Bluetooth kulaklık modelleri, kablosuz olarak kullanılabilir ve araç kiti özelliğine sahip oldukları için otomobillerde pratik bir şekilde kullanılabilir. Bu kulakları kullanmak da sağlıklıdır, çünkü cep telefonunun yaydığı radyasyondan etkilenmemenizi sağlar. Eller serbest bir şekilde kullanıldığı için oldukça pratiktir. Hızlı yaşanan bir dönemde, bir elinizde kahve bir elinizde çantanız ile yürürken telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Mikrofonlu olanlar, kulak üstü olanlar, gürültü önleyici özelliğe sahip olanlar gibi pek çok modelleri vardır. İhtiyacınıza ve bütçenize göre JBL bluetooth kulaklık modelleri arasından seçim yaparak rahat bir şekilde telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

Birkaç Adımda Kullanıma Hazır

İlk önce kullanmak istediğiniz kulaklığın talimatlarını inceleyin. Farklı ürünler, bir dizi farklılıkları beraberinde getirebilir. Kulaklığı kısa sürede kullanılmaz hale getirecek hatalar yapmak ve ürünün tüm özelliklerini bilmek için talimatlar incelenmelidir. Ufak tefek farklı detaylar olsa da, tüm kablosuz kulaklıklar aynı mekanizma ile donatılmıştır. Yapmanız gerekenler çok basittir. 

İlk önce, kulaklığın pilinin dolu olduğundan emin olun. Birçok ürün kendi kutusu ile şarj edilebilir. Kutusundan çıkardığınız kulaklıkları, kullanım talimatlarına göre açın. Bunun için, çoğu üründe açma kapama düğmesinde 1 – 2 saniye basmak gerekir. 

Kulaklıkta Bluetooth arama seçeneğini açık konuma getirin. Ardından cihazın Bluetooth işlevini etkinleştirin, kulaklığı bağlayın. Bluetooth ayarlarında, kulaklık adını "Mevcut Araçlar" bölümüne yerleştirin. Kulaklıklar eşleştirildikten sonra çalışır. 

Kablosuz Kulaklık Kullanımına Uygun Kişiler

  • Sporcular: Ağırlık kaldırma, koşu gibi tüm spor faaliyetleri için kablosuz kulaklık daha rahattır.
  • Gezginler: Sürekli hareket halinde olan gezgin ruhlu kişiler için en uygun seçenek kablosuz kulaklıklardır. 
  • Oyuncular: Oyunun gerçek bir parçası gibi hissetmek isteyenler için idealdir. Böylece ekranın veya televizyonunun yakınına oturmanıza gerek kalmaz.

Bilgisayarda Kullanım

Bilgisayardan JBL Bluetooth kulaklığa bağlanmak için:

  • Başlangıçta, standart ses çıkışını bilgisayarınızdan Bluetooth kulaklık olarak ayarlayın. 
  • Cihazınızı eşleştireceğiniz bilgisayara göre ayarlayın. 
  • Eğer bağlanmazsa varsayılan çıkışını ayarlayın. 

Bu arada, kablosuz kulaklık avantajları oldukça fazladır. Özellikle trafik içinde, ceza yememek için idealdir ya da eşya taşırken size kolaylık sağlar. Tabii ki, Bluetooth kulaklık setinin bazı dezavantajları da vardır. Yolda telefonda konuştuğunuzda garip görünebilirsiniz. 

Bluetooth kulaklık bilgisayarlar için çok faydalıdır. Farklı görevlerle oyun oynarken veya farklı işler ile uğraşırken, doğrudan giriş yapabilirsiniz ve işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Teknolojinin ilerlemesi ile çeşitli Bluetooth kulaklıklar piyasaya girmiştir. Özellikle JBL marka kulaklıklar bu sektörün öncüsüdür.

Çeşitler

Oldukça rahat ve esnek kullanım sağlayan kablosuz kulaklık çeşitleri şu şekildedir:

  • Askılı Modeller: Bu tür kulaklık genellikle iş hayatında kullanım için uygundur. Hızlıca çağrı yanıtlayabileceğiniz için arabada bile kolaylıkla kullanılabilir. Uzun vadeli kullanımlar sırasında rahatsızlığa neden olabilir. Almadan önce kulağınızda denemelisiniz.
  • Benzersiz Kulaklıklar: Kullanım sırasında dışardan gelen sesleri de duymak isteyenler için bu tür kulaklıklar çok kullanışlıdır. Örneğin, sürüş sırasında sesleri duymanız gerekebilir veya bisikletle sürüş yaparken arkanızdan gelen araçların seslerini duymak isteyebilirsiniz.
  • Katlanabilir Modeller: Uzun yolculuklara çıkanlar ve kulaklığı çantasında yer kaplamasın isteyenler için idealdir.
  • Manyetik Kulaklıklar: Manyetik fonksiyonlar sayesinde birbirlerini çekerek bir araya gelirler. Bu sayede hem düşme riskini azaltırlar hem de şık bir görünüm sunarlar.
Kablosuz Kulaklık Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • Tasarım: Kulağın maksimum konforu, uzun süreli kullanım için oldukça önemlidir. 
  • Ses kalitesi: Ses konusunda Bluetooth sertifikasının önemi büyük olsa da, kulaklıkta yer alan işlemcinin ses kabiliyeti ve buna eşlik eden sürücülerin performansı da oldukça önemlidir. 
  • Çağrı kalitesi: İyi bir işlemcisi olan modeller, telefon sohbetindeki sesleri iyi bir şekilde yansıtır. Ancak, mikrofon tasarımı kötü ise, sesiniz karşı tarafa çok gürültülü iletilebilir.
  • Gürültü engelleme: İç ve dış kullanımlarda önemli bir yere sahip olan gürültü engelleme, metro veya restoranda, trafikte veya yolda yürürken çevre analizi ile çevresel gürültüleri azaltır. 
  • Eşleştirme seçenekleri: Özellikle kolay eşleştirme seçenekleri ve program senkronizasyonu sunan modeller tercih edilmelidir. Kulaklığın sadece akıllı telefon ile değil, aynı zamanda diğer aksesuarlarla eşleşmesi de önemlidir.

JBL bluetooth kulaklık modellerinin çoğu yukarıda bahsedilen kriterlere uymaktadır.