Kaliteli Bardaklı Kız Çocuk Şemsiye 8 Telli

5.155,82 ₺

Ücretsiz Kargo

Kaliteli Kız Çocuk Şemsiye 8 Telli

4.127,39 ₺

Ücretsiz Kargo

Bardaklı Kız Çocuk Şemsiye 8 Telli

189,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Çocuk Şemsiyesi Fiyatları

Yağmurlu ve karlı havalarda kullanılan şemsiyeler, çocukla için özel tasarım ile ve daha küçük boyutlarla üretilmektedir. Çocuk şemsiyesi kullanışlı ve şirin bir ürün kategorisidir. Çocukların renkli dünyalarına hitap edecek şekilde üretilen bu ürünler kullanışlı özellikleri ve uygun fiyat avantajlarıyla dikkat çekmektedir. Lazımbana siz değerli ebeveynler ve çocuklarınız için çocuk şemsiyelerini bir araya getirerek sunmaktadır. En uygun fiyat avantajlarından yararlanmak için hemen sipariş verebilirsiniz.

Renkli Çocuk Şemsiyeleri

Çocuk şemsiyeleri oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Farklı boyutlarla üretilen bu şemsiyeler birbirinden güzel ve renkli özellikler sunmaktadır. Farklı çizgi film karakterlerinin, animasyon kahramanlarının, hikâye karakterlerinin baskısı şeklinde üretilen çocuk şemsiyeler yağmurlu ve karlı havalarda birçok kullanım avantajı sunmaktadır. Katlanabilir özelliklere sahip olan çocuk şemsiyeleri çocuklarınızın ve sizin çantasına rahatlıkla koyulabilir ve kullanılır. 

Erkek çocuklara özel olarak tasarlanan erkek çocuk şemsiyeleri genellikle mavi ve tonlarının kullanıldığı ürünlerdir. Erkek çocukların sevdiği animasyon karakterlerin yanında birçok araba desenlerinin de kullanıldığı erkek çocuk şemsiyeler kullanışlı özellikler sunmaktadır. 

Kız çocuk şemsiyeleri kız çocukları için üretilen ürün grupları arasında yer almaktadır. Daha çok pembe, mor, sarı gibi kız çocuklarının sevdiği renkler kullanılarak üretilen kız çocuk aksesuar modelleri kız çocuklarının sevdiği çizgi film ve animasyon karakterlerinin baskılarıyla da üretilmektedir. En uygun fiyatlarla çocuk şemsiyesi siparişi vermek isterseniz Lazımbana’yı ziyaret edebilirsiniz.