Ürün Bulunamadı.

Kedi kapısı hemen hemen evlerinde kedi besleyen herkesin ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri olarak karşımıza çıkar. Farklı tasarım ve modellerde üretilen kedi kapıları, aynı zamanda minik dostlar için oldukça kullanışlı bir ürün olma özelliği gösterir. Bu kapılar ile kediler, evin dışına güvenle çıkabilir ve aynı şekilde tekrar içeri girebilir. Bu nedenle pek çok kullanıcı yazlık evlerinde ya da köy evlerinde bu tür kapı modellerini tercih etmektedir.

Kedi Kapısı Özellikleri

Kedi kapıları, oldukça yararlı bir ürün olmalarının yanında çeşitli özelliklere sahip olmaları ile çok fazla tercih edilir. Bunun yanında pek çok farklı çeşidi ve rengi ile dikkat çeken kapılar, her hayvan severin almayı düşündüğü ürünler arasında yer alır. Kedilerin daha özgür bir şekilde dolaşması için kullanılan kedi kapıları, evcil olarak beslenen kedilere dışarı çıkma ve içeri girme konusunda çeşitli kolaylıkla sağlar. Kedi kapısı çeşitleri ile her kedi;

Evin içinden dışına kolayca çıkabilir ya da bunun tam tersini gerçekleştirebilir.

Sağlam yapıları olmaları nedeniyle hızlı giriş ve çıkışlarda herhangi bir sorun yaşanmaz.

Mıknatıslı modelleri ile kedilerin daha kolay giriş çıkış yapması sağlanır.

Farklı ebat ve boylarda üretildiği için her kediye uygun çözümler ile karşılaşmak mümkündür.

Ayrıca evlerde kullanılması kolay ve takılması oldukça basit olan ürünler arasında yer alır.

Genel olarak kedi kapısı özellikleri bu şekilde karşımıza çıkar. Kedi kapılarında önemli olan kedilerin evlere konuşlandırılan bu kapılara alıştırılmaları olmaktadır. Çünkü sadece kedi kapısı almakla her şey bitmez. Asıl önemli olan kedilerin eve monte edilen kapılara alıştırılmasıdır. Ancak alıştırma süreci atlatıldıktan sonra her şey kendiliğinde gelişir ve kediler kendi imkanları ile bu kapılardan girip çıkar.

Kedi Kapısı Nasıl Takılır?

Kedi kapısı montajı için herhangi bir usta ya da marangoz çağrılması yeterli olur. Ancak eğer imkanlarınız varsa kapıyı kendiniz de takabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken ölçüleri almak ve daha sonra ise yerden yüksekliği ayarlamaktır. Kedinizin rahat bir şekilde atlayabileceği kadar yerden yüksek olmasında fayda vardır. Bunun yanında montajı kapıların ortasına yapmak daha akıllıca olur ve genelde kedi kapılarının bu şekilde takıldığını söylemek mümkündür. Kapının tam ortasına gelecek şekilde ayarlamaların yapılması ile matkap ve birkaç vida ile kedi kapısı takma işlemi kolayca gerçekleştirilebilir.

Kedi Kapısı Fiyatları

Kedi kapısı fiyatları ürünü sahip olduğu özelliklere göre değişim gösterir. Bunun yanında üretilen malzeme ve marka fiyat değişikliklerinde ortaya çıkan önemli faktörler arasında yer alır. Bu yüzden kedi kapısı fiyatı dendiğinde öncelikle hangi malzemeden üretildiğine karar vermek ve buna göre fiyatlara göz atmak gerekir. Her ürün de olduğu gibi kedi kapılarında da uygun fiyat aralıklarına rastlamak mümkündür. Ancak bu ürünlerin kalitesi için garanti vermek pek mümkün olmaz ve bunu göze alarak satın almanızda fayda vardır.