Akvaryum Tuzu 9Lu Tablet

44,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Akvaryum Tuzu Fiyatları

Akvaryumda yaşayan balıkların sağlıkları pek çok faktörden etkilenir. Suyun durumu, balıkların beslenme şekli, ortamın ısısı ve sudaki tuz miktarı bu faktörlerin başında gelir. Akvaryum tuzu ürünler akvaryumda yaşayan canlılar için daha kaliteli ve sağlıklı bir ortam oluşturulmasına fayda sağlarlar. Özellikle balıklar stres altında olduklarında su- tuz dengeleri bozulur. Suya eklenen tuz bu dengeyi sağlar. Akvaryumdaki canlıların özelliklerine göre doğru ürünler tercih edilerek en iyi ortamı oluşturmak mümkündür. 

Akvaryum Tuzu Çeşitleri

Tuzlu su akvaryum malzemeleri içinde yer alan akvaryum tuzları akvaryumdaki canlıların su -tuz dengelerini sağlayan ürünlerdir. Aynı zamanda bazı patojenleri öldürebilme özelliğine sahip olan tuzlar akvaryumda oluşan atıkların zehrini de en aza indirgerler. Akvaryum tuzları arasında doğal deniz tuzları ve mercan tuzları yer alır. 

Doğal Deniz Tuzları

Doğal deniz tuzları minerallerle zenginleştirilmiş olan tuzlardır. Doğal deniz tuzundan üretilen ürünler herhangi bir katkı maddesi içermezler. Bu ürün sayesinde akvaryum suyu, doğal okyanus suyu niteliğine en yakın şekilde olur. Bu sayede canlılar çok daha uzun süreler boyunca sağlıklı olurlar. Doğal deniz tuzları yosunların oluşmasına neden olabilecek maddelerden arındırılarak satılırlar. 

Mercan Tuzları

Kültürlü mercanların kullanımı için hazırlanan ürünlerdir. Sudaki hayvanlar için en iyi şartları oluşturacak şekilde bir içeriğe sahiptirler. Mercanların ihtiyacı olan dengeyi başarıyla sağlarlar. Kolay bir şekilde kullanılırlar ve aynı şekilde kolay bir şekilde muhafaza edilirler. Kullanımla ve içerikle ilgili tüm maddeler ürünle birlikte kullanıcıya sunulmaktadır.