Ürün Bulunamadı.

Kedi biberonu, ayrı bir kategoride ve başlıkta satışa çıkarılmakta olup evde bakılmakta olan kedilerin her türlü gereksinimi göz önünde bulundurularak imal edilmektedir. Hem bakımlarını sağlayan hem de oyun ve aktivite ihtiyaçlarını gideren bu malzemeler indirimli fiyatları ve kapıda ödeme olanakları ile beraber sunuluyor. Kredi kartı kullanan alıcılara ise 6 ay ile 9 ay arasında değişen taksitli ödeme imkanları da sunulmaktadır. Her biri sıfır olan yavru kedi malzemeleri alıcıların hesabına kesilen faturalar ile beraber adreslere gönderilmektedir. Ürün farklılıkları göz önünde bulundurularak garanti süreleri değişkenlik gösteriyor. Minimum 12 aylık olan garanti süreleri belli başlı malzemelerde 3 yıla kadar çıkmaktadır.

Yavru Kedilere Özel Biberon Kitleri

Yedek ağızlıkları ile beraber satılan kedi biberonu kitleri yavru kedi malzemeleri kapsamında satılan ilk üründür. Yedek ağızlık sayıları 3 ile 5 arasında değişmektedir. Aylık periyotlarda değiştirilmesi önerilmektedir. Özellikle yeni doğmuş kedilerin çok daha rahat bir şekilde süt içmelerini sağlayan, son derece sağlıklı ve güvenli ürünlerdir. El değmeden üretilen bu malzemeler özel ve kapalı ambalajları ile birlikte verilen adreslere 3 iş günü içerisinde gönderilir.

Boyun Tasmaları

Birçok farklı renkte imal edilen boyun tasmaları yavru kedi malzemeleri kategorisinde yer almaktadır. Boynu sıkmayan özel bir yapıya sahip olan bu tasmalar tamamen sertifikalı ve onaylıdır. El ile rahatlıkla ayarlanabilen ölçüleri sayesinde her yavru kediye uygun olarak kullanılabilir. Canlı renk alternatifleri arasında pembe, turuncu ve mor yer almaktadır. Gece kullanımlarına özel fosforlu olan modelleri de henüz yeni çıkmış olmasına rağmen hem yurt dışında hem de Türkiye'de sıklıkla satın alınmaktadır. Yeni çıkan bir başka model ise papyon şeklinde olup oldukça estetik bulunmaktadır. Papyonların üzerinde kelebek, çiçek ve benzeri desenler de yer alıyor. Bu ürünler her bütçeye uygun olarak takdim edildikleri kataloglardan favorilere eklenebilir. Daha sonrasında favorilere eklenen modeller arasında göze hoş gelen bir model seçilip sipariş tamamlanabilir.

Yavru Kedilere Özel Tarak Setleri

Temizlenebilir olma özellikleriyle oldukça pratik bir kullanım modeli sunan özel tarak setleri mevcuttur. Özellikle derileri son derece hassas olan yavru kedilerin canını acıtmadan biriken tüyleri cilt yüzeyinden temizler. Çift başlıklı olan bu modeller bir yıllık garanti süresine sahiptir. Ancak kullanım talimatlarına dikkat edildiği takdirde uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesiyle kullanılabilir. Erkek yavru kediler için mavi ve mor renkleri revaçta iken, dişi yavru kediler için popüler olan renkleri turuncu, pembe ve kırmızıdır. Tıpkı diğer yavru kedi malzemeleri gibi kapalı ambalaj avantajıyla Türkiye'nin her bölgesine ve şehrine aynı hafta içerisinde gönderilmektedir.

Göğüs Tasma Setleri ve Ürün Özellikleri

Boyun tasmalarını tercih etmeyen hayvan severler için özel üretim olan göğüs tasma setleri indirimli fiyatları ile birlikte satışta yer alıyor. Özel deri kayışlı sistemi sayesinde yavru kedileri rahatsız etmeden kontrolleri sağlanabilir. Zincirli bir plağı bulunmaktadır ve tam ortada yer alan bu plak el ile ayarlanabilir. Mavi, kırmızı ve sarı gibi standart renkleri dışında gök kuşağı renklerinin tamamını bünyesinde barındıran renkli versiyonları da bulunmaktadır. Dokuma malzemesi olarak naylon kullanılmıştır. İklim şartlarından etkilenmez ve dışarıda kullanılmaya uygundur. Standart ölçekleri 120 cm olup kedinin boyuna göre daraltılıp genişletilebilir.

Yavru Kedi Tuvaletleri

Minimal bir boyutta imal edilen yavru kedi tuvaleti tek ve çok kişilik olmak üzere ikiye ayrılıyor. Temizliği son derece pratik olan bu tuvaletlerde de onlarca farklı renk seçeneği ürün görselleri ile birlikte potansiyel alıcılara sunulmaktadır.