Ürün Bulunamadı.

Tesettür Kap Fiyatları

Tesettürlü kadınların giyim ürünleri arasında önemli yere sahip olan parçalar vardır. Gerek günlük yaşantıda gerekse özel anlarda bu kıyafetler birer kurtarıcı olarak gardıropları beklemektedir. Bu ürünlerden birisi de tesettür kap modelleridir. Tesettür kap modelleri hem klasik hem de spor tarzda hazırlanan ürünlerdir. Şık bir duruşu olduğu için hemen her yerde giyilebilme potansiyeli olan giyim parçalarıdır. Kaliteli kumaşlardan üretilen ve mevsim farklılıkları da dikkate alınarak üretilen modelleri vardır. Tesettür kap modelleri hemen her hanımın severek tercih ettiği ürünler arasındadır. 

Salaş Tunik Modelleri

Tesettürlü hanımların çok severek kullandıkları ürün gruplarından bir diğeri de tesettür tunik modelleridir. Bu ürünleri yalnızca tesettürlü hanımlar tercih etmiyor. Tesettür kullanmayan kadınlar tarafından da sevilerek kullanılan ürünlerdir. Rahat ve hareket kabiliyeti iyi olan ürünlerdir. Terletmeyen bir yapısı vardır ve kadınların günlük yaşantılarında rahatlıkla kullandıkları ürün gruplarıdır.

Spor Tesettür Kap Modelleri

Zamansız bir şıklık arayan her kadın için ideal ürünlerden birisi de şık tesettür kap modelleridir. Bu ürünler özellikle mevsim geçişlerinde kadınların en iyi kurtarıcı parçaları arasında yerini alıyor. Pantolon üstüne çok hoş şekilde kullanabilirsiniz. Spor kesimlerinin olması bu ürünlerin günlük yaşantıda çok rahat tercih edilmesini sağlıyor.

Zımbalı Uzun Tunik Modeli

Kadınların vazgeçemediği kıyafet detaylarından birisi de zımbalı detaylardır. Zımba detayları olan uzun tunik modeli kadınları her yerde rahat ettirecek bir üründür. Belden ip kemeri olan bu ürünler sayesinde günü daha şık geçirebilirsiniz.