Ürün Bulunamadı.

Yapboz Fiyatları

Çocukların zeka gelişimine olumlu etki edine yapbozlar günümüzde birçok seçenekle çocukların beğenisine sunuluyor. Çocuklarınızın gördüğünü algılamasına yardımcı olan yapbozlar aynı zamanda dikkat dağınıklığının önüne geçmesine de olumlu etkileri bulunmaktadır. Her yaş gurubuna uygun seçeneklerle satışa sunulan bu oyuncakları siz de erkek ve kız çocukların seveceği alternatifleri tercih ederek temin edebilirsiniz. Her çocuk özeldir ve onların yeteneklerini ortaya çıkarmakta anne ve babanın sorumluluğundadır. Siz de çocuğunuzun yeteneklerini ortaya çıkarmak istediğinizde kendini geliştirmesi için yapboz oynamasını sağlayabilirsiniz. 

Erkek Ve Kızlara Yönelik Yapbozlar

Erkek çocukları için Mask çocukların çeşitli görselleri ile hazırlanmış seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Bununla birlikte Harika Kanatlar, Örümcek adam gibi birçok çizgi film karakterine ait yapbozlara göz atarak seçiminizi yapabilirsiniz. Kız çocukları içinde Niloya, Ks Games Lady Bug gibi birçok seçenekten yararlanarak farklı sayılarda ki puzzle çeşitlerini tercih edebilirsiniz. 

Çocuklarınızın Gelişimine Yardımcı Olur

Yapboz seçimini yaparken öncelikle dörtlü ve sekizli gibi basit olacak yapbozların tercih edilmesi çocuklarınızın severek oynamasını sağlayacaktır. Çocuğunuz keyif almaya başladıkça ona hissettirmeden zorlayacak seçeneklerle çocuğunuzun gelişimine olumlu etki edecek yapbozları tercih edebilirsiniz. Günümüzde birçok anne ve baba çocuk gelişimine katkı sunacak çeşitli oyuncakları satın alarak çocuklarının el, motor ve zeka gelişimini artıracak seçeneklerle keyifli vakit geçirmesini istiyor. Siz de bunu yapmak için hem eğlenceli hem de etkili oyuncaklardan biri olan yapbozları tercih edebilirsiniz.